-
Já všechno nekomentuju no vlastně..hihi :D ja taky komentuji skoro vše no..:DD Já za to nemuzu jsme proste z natali takove
-
*4*
-
violetta nebo tiny nadherne spivaš ale kdymys hodila s leonem vy jse spolu strašne moc hodite prosim chotte s polu prosim ja jse nikdy za vamy nedostanu bydlim v Konici moji rodiče nejsou bohati a ješte bych
chtěla jet na vaš koncert až jse naučim španelsky pojedu za vámi ale možna a moje nejobibenejsi pisnicka je violetta s leon nuestro camino *14* *14* *4* *3* -
Vole uklidni se za prve napsala sem tady neco 5 nebo 6 a vadi ti to snad? :o a Buldogovi nikdo nic nerekne ze:* jako ja tady neco okomentu ju a .... Bez fakt do p***
-
Natali ty komentujes vsechno di už s ím někam
-
Jojo je ;)
-
violeta violetta je super s leonem
-
Ale ona to ma ve scénaři jinak je mslím fajn holka *5*
-
Jo dobre jak se to meni
-
No jo no sme všichni uplakánci ale nekteri nikdy :D
-
Tini je 3 v zebricku:)))
-
Neasi !!!!! ;)
-
Hej ja vzdycky skoro brecim :(
-
To mě taky,uslíším smutnou pomalpou písen a hned se stane tohle brečííím
-
Mě dojme když slyším Podemos . *3*
-
Violetta je super hezky hraje i zpívá jen je škoda že se rozešla s Leonem je prostě nejlepší a jedina písnička od ní mně dojala En Mi Mundo
-
Violetta je super holka a televizní film ale je pravda že Martina se chova někdy!!!!! Jako by byla nejslavnější na celém světe jinak je super
-
Pochp to hraje!!!!
-
violetta je dobra herečka ale všimli ste si že neumi plakat
naozaj ji dokazal rozbrečet jen leon tedi kdiž ji dal kopački kdiž bila
ješte ta realiti šou. -
Tá fotka, je zmenená lenže sa čaká na schválenie, tak je treba čakať a nedá sa s tým nič viec... *3*