Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jsi skvělá
  • myslela jsem že chodíš s leonem a proč s nim nechodim ve violette jste zamilovani ja jsu z konice v česku az budu velka a naučim se španelsky tak prijedu za vamy už jse tešim *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • myslela jsem že chodíš s leonem a proč s nim nechodim ve violette jste joko *14* je to skoda
  • Ok tvoje rozhodnuti, tobe je 19? :o
  • BULDOG
    To já teké,mám ji velice ráda :)
  • BULDOG
    Hele je mi 19 a zrušila jsem to protože někteří jsou proti a respektuji je tím pádem ruším
  • Hej neasi jako zadarmo a jeste vubec kolik ji je te holce ktera to porada? :o
    A sama tam bude? :o wtf taky logika:*
  • Hej jo chapu ze neco z toho je pravda ale ja bych je nechala snit o tom ze je uzasna bez chyby adt... Stejne ji nikdy nepoznaji tak co uz! :/ a kdyz se treba podivaji na fotky na googlu tak na nekterich vypada jako stara babka vim ze ted me uz nesnasite ze jsem tohle napsala ale neznateji nevite co dela s kym a jak:D
    !!!!!!!
  • nezavidim ji je to ufnukana dě*k*
  • BULDOG
    jo
  • BULDOG
    Dobré,odehralvaly se tam její koncerty co delali ve zakulisí bylo to super ale jestli si tam nebyla je mi to líto *9*
  • BULDOG
    Přesně(MOC CHYTRÁÁ) *3*
  • BULDOG
    Víš o tom že sis napsala tten druhý koment mas pravdu Vio je krá.a(to sis napsala sama aby to vypadalo že s tebou někdo souhlasí až tak blbí nejsme
  • Mas pravdu Vio je krá.a
  • Takže pro mě neni Martinka nijak úžasná. *16*
    Myslím si že je nafest namyšlená.A dokonce to o ní ani nevíte ale bere drogy.Chudák *9* Dopadne jako Miley.Bude uprostřed konzertu dělat naprosto nevhodné věci a potom to zveřejnovat na webu *11* Neumí tančit ani zpívat.Miluje Justina Biebera *1* .Umí jen někoho cicmat jednou Diego potom Leon a potom ten 3.Je příšerná *11* *11* *11* *11* Je mi z ní nablití *11* *11* *11* A vy si myslíte že je dokonalá.Dokonce se dostalo i ven že je to anorektička.Je hrozně vychrtlá. *16* *16* *16* Je hrozně hnusná.O dělém ze sebe nóbl holčičku ale ve skutečnosti jsem jen usmrkánek.
  • KOPIE HANNY MONTANY.. -____- *6* *6* *6*
  • BULDOG
    Já nic neumím jo? Tak v tom případě tábor violettta se RUŠÍÍÍ *10*
  • Tak když se ti nelíbí jako herecka a zpevačka nebo jako človek tak ses divna jo a hlavne se nediv že pro skoro vsechni lidi jeskvela
  • Co že??? Já jsem nenapsala že nic neumí!!! o.O
  • to řika ta prava ktera nic neumí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit