-
Jako 1.ti lidi co ji moc nemusi tak at si ty komenty odpusti a vubec je sem nepisou:*
2. Fakt ji neznate nevite co dela kazdy den:)
3. A nemuzeme se zde hadame meli by jsme radsi resit Violettu(Martinu):D
ja osobne kdyz jsem videla reklamu na Violettu tak sem si rekla co to zase bude za kravinu... Ale podivala jsem se na 1dil a zacalo me to zajimat a sleduju to porad:) -
Ne jen tak:DD
-
Prosím změňte tu fotku. Vypadá tam hrozně. Jinak ji mám strašně ráda. Mám od ní Tajný deník Violetty, Rozpolcené srdce a Violettin deník 2.
-
Ked bola upútavka na Violettu hovorila som si dalšia trápna šou ale potom ked som si pozrela 1. diel si ma zaujala ten tvoj talent tá dokonalosť ty si proste môj idol nepoznám talentovanejšiu herečku,speváčku... než si ty *14*
-
Tiny ja na teba nemám slov si nádherna a krasna speváčka ktora ma talnt a viem si uživat život nadherne spievaš napr. En mi mundo to je jedno všetko pekne spievaš držím ti palce maj sa cmuk cmuk *1*
-
Chodí ještě Tini s Jorgem ? :O :)
-
Jo proč..? :D
-
Seš normalní...?
1.není to usmrkánek
2.není namyšlená
3.nebere DROGY
4.není jako miley ani tak neskončí
5.není to anorektička
6.neni z ní na blití
7umí tančit a zpívat...atak k těm drogám ona je nebere jí je nikdo nedá když jí je 17!A miluje justina noo a co to je její věc a ne tvoje....není to ani usmrkánek abys to nebyla ty když o ní tak mluvíš..,tobě by to také nebylo příjemne tak se starej o sebe *10* -
Já respektuji tvůj názor na ni a nebudu ti tady nadávat atd., protože máš svůj názor.Ale jen k tomu jak se pořád někoho "cicmá" je to její role a má to ve scénáři.A propó(sorry, ale fakt nevím jak se to píše tak se omlouvám, než mi tady někdo začne nadávat proč to sem tedy píšu atd...) jak víš jak se jmenuje i Diego který je až v druhé řadě???
-
počúvajte ma ja si myslím že aj tak chodí martina s jorgem blancom pretože keby spolu nechodily tak by tam bolo toto napísanéchodily spolu rok ale on tam není tak že to znamená že ešte stále spolu chodia vážne *2* *2* *2*
-
Jsi úžasná, jsi můj nevětší idol. A je mi jedno že sem někdo píše urážky, pro mě je martina hvězda *14* *14* *14*
-
Ale Tini není Plnoštíhla plnoštíhlá zná´mena že ma nadváhu a Tini je hubena ! *3* *3* *2* *2* *8* *8*
-
Nevíte jak se dá změnit tahle fotka?
-
jste užasny v serialu Martino Stoeseel :)
-
Podle mého názoru není špatná, ale není skvělá. Violetta je dobrý seriál, ale mohl by být ještě lepší.
-
O čom vlastne rozprávate ???
-
Pardon prvá nie rvá :-D
-
A má vypchávky fáááákt ale je úžasná je moja druhá najoblúbenejšia herečka a speváčka rvá je candelaria molfese
-
Adolem třeba je to naše oblíbenkyňe a nevadí že to není madonna prostě je to naše oblíbenkyně
-
Och,ta vaše martinka blbinka vy fakt nejste normal je to obycejna holka a ne naka madonna :D