-
kika ledecka si to ti *4* *1* *2* *15* *4* *5* *12*
-
-
áno Teri ahoj
-
-
Text Vašeho příspěvkuKdyž se podíváte do filmografie tak tam je že hrála nějakou Violettu Bessime nebo něco takovýho jak to že to nejde změnit????? *9* *9*
-
Miluju te Martino! Ses supr herecka a spevacka,posloucham tvou hudbu porad a Violettu sleduju kazdy den. Preju vse nejlepsi ke tvim 17-im narodeninam a doufam ze se ti bude darit
-
Ja neznášam Čechou sorry
-
Tina si moja oblubena spevačka mam ta velma lubimta a ak tak mi odpiš zatial ahoj *4* *3* Teri
-
Stacey aj ja ju tuzim vidiet na vlastne oci nq slovensku to kazdy ale na rozdiel od teba viem pisat violetta a vidiet ale kazdy ma svoje chyby
-
Tini're hermosa y muy bien que cantas y bailar *14*
-
violetta je velmi pekna dievka velmi pekne spieva.Ma brata ale sestru nema .Mam vsetko violetta aj deniky.Violetta je spevacka ,modelka,tanecnecnica,pianstka.Nevieta kedy bude mat violetta koncert na slovensku. Ja byvam na slovensku takze nemozem ist tam za nou. Az by ste vedeli tak mi prosim napiste na tuto stranku .Dakujem
-
-
daj tuto stranku http://disneychannel-news.free-life.cz/2014/04/11/martina-stoessel-zdravi-ceskou-republiku-a-slovensko/
*3* *3* -
Noa mi mame aj knihu a vola sa skutocni pribech alebo nieco take
-
-
Ella es mejor y muy bien jugado Violetta Nanu simplemente no tienen palabras o sólo una palabra para que no no tiene tan perfecto *14*
-
Všecko nejlepší hlavně hodně štěstí zdraví lásky a pohody užij si narozeniny. Máme tě rádi Vilu. *14*