Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Violetta je nej víc
  • Tomas ked sa ti nepaci tak to sem nepus pis to na mechinych osobnosti lebo sa gi paci
  • Ulievak nedáva to zmysel!!!!
  • Miluju violettu martinu
    • BULDOG
      To já teké,mám ji velice ráda :)
  • já mám ráda strašně violettu chtěla bych v ní hrát
  • miluju tini je moje nej herečka :333 , twl ale musíte se tu porád do kola hádat jak malý deti ?! -,- tady nepíšte jen hádky a ješte že je nekdo její sesternica -,- ste stím už fakt trapný stima hádkama -,- tady píste jenom.. že jí máte rádi a.. milujete jí.. atd.. ale né hádky -,- musíte se hádat ?!! musíte -,- nwm.. kčemu vám to je :// ale jestli se chcete hádat jde te prosím nekam jinám a tady to tu nepíste -,- !! nemusíte lhát že je nekdo její bratranec/sesternica nebo že se znáte -,- a nepíste hádky všude !! tady se nemaj psát hádky ale.. nečo hezkého že se vám líbí ten serial atd ale hádky ne ! *10* načo udelali tuhle stránku ?? aby jste se takhle hádali ?? nebo lhali ?? -,- proč nepochopíte že jse tady hádat nemáte jak malý deti -,- a ješte ktomu lhát.. nebo jím ríkat že jí nenavidíte herce/herečku.jestli tady nekterý lidé nenavidej herečku nebo herce tak at si to nechaj pro sebe necháj ! a né aby ste se hádali jak deti p.s tohle není hádka ríkam jenom svuj názor tak se prosím už nehadejte pls vážne se tu nehádejte :// jestli se budete dál hádat jak malý deti tak možná tu stranku zručej !! -,- p.s suhlasím fanynka 15 let. a byl to muj názor netreba se hádat ok ?! tak dík za pochopený nektery nebo nikdo to nepochopíl ! -,-
  • halloo tini aj lajk ju sou mac end aj vont to si ju bay
    • Nauč sa po anglicky.... *16*
  • Nikdo a ty si proste nikdo oises ako dospela zena a pritom mozes mat 13rokov
  • To je blbost.Oni žádné dítě neměly ani spolu nechodili
    • Dítě neměli ale chodili spolu na youtobe to je jak spolu chodí
      • Jenom protože to je na youtube, tak to nemusí být pravda!!!
  • ViolettaTini
    Hele Viki ty jsi BLBKA ne ona v životě to nedotáhneš tam kam ona ps.proč chodíš na její profil ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit