Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tini ti jsi najlepsi leon je taki moooc dobri kazdi mi vravi ze som cela ti ja aj tak oblikam jako ti
  • Tini ještě přeji moc úspěchu . Je Krásná ! Jak má ty melíry buala ! A jako herečka je velmi dobrá ! Já myslím že Tini je velmi dobrá:)♥
  • Mata keby som mohla tak by som byvala s tebou ale to sa neda skoda a ja si kupujem veci iba violetta a iba izbu mam samu od violetti jeto super pocit este aj jednu stenu mam od nej mam ju tam nakreslenu specialny maliar mi ju tam nakreslil teraz sa mi lepsie spava *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • Aj jaa
      • nemusite se vychloubat a jako ona nikdy nebudete
  • anetooo blbiznová vidy
  • de verano foto jej *15*
  • ale 28.szeptembra
    • dadinka
      Cože,já si myslým že do Czech Republic nepřijede psala to na papír se kterým se i fotila najdete na You Tube.Kdyš tak i Tini točí má na Violetta Live,kanálu je tam u toho i takovej ten malý pomalu i čtverec,ve kterým je napsáno ověřeno,tak tam tedy.Doufám že tu alespon jednou bude ale nevím to jistě dodám i více informací kdyš mi napíšete-------- *4* *4* *4* asi tak
      to asi bude vše můžete mi psát i na blog.http://files.kytty-s-blog.webnode.cz/200000002-1f03b1fe9e/KLATOVY---T%C5%98I-KO%C4%8CI%C4%8CKY.jpg *3*
  • Like foto *3*
  • Ježiši můžete si tu přestat psát? Všem je to ukradený, tak si to pište někde jinde! Aspoň, kdybyste uměli gramatiku! Vy negramoti!
  • Je tak krásná, že když se na ní kouknu, tak mě uplně začnou svědět oči, jak jí vidím!!! *14*
  • Víte co by mě zajímalo??? Někdo mi řekl ,že Violetta udělá koncert v České Republice!!:) Já tam chci!!!
    • ano bude v Praze
      • Nemal byť len v kine????!!!!!!
      • Kdy? *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Violettko mohla si ho vidiet na disney

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit