-
martina stoessel je uzasna mam ji moc rada a umim jeste od ni pisnicy treba no sekundo nebo fantastico je jich hodne a vite o tom ze violetta bude nakonci chodit s diegembto je od fedrika brtranec aspon myslim rekla mi to spoluzacka simca moje kamaradka a dneska jsem jse divala na youtube treba jak zpiva ledove kralostvi frozen nebo jeste neco jineho bylo toho spousta proste super budu koncit mmmmiiiilllluuuujjjjeeeemmmm te vvvvviiiiioooooo *
-
Martina Stoesel je nejlepšíííííííí *15*
-
MAM Junta Mart es una buena actriz cantante León es el más bonito que me gusta. *4*
-
Pojedeš někdy do Česka? *14*
-
hele jedna holka sem napsala něco hnusnýho o tini tak prosím jestli se vám nelíbí tak o ní nic hnusnýho nepište protože je to určitě fajn holka a všichni co jí mají rádi by se s ní hrozně rádi potkali mám tini ráda a tak nechci aby jí někdo ubližoval a pokud to někdo udělal tak ať se nad sebou zamyslí jestli by nebylo lepší si jí nevšímat *3* *3* a říct si třeba jenom doma že ji nenávidíte ani ve škole bych radila to neříkat protože někdo ji má třeba z vaší třídy rád nebylo by vážně lepší se nejdřív zamyslet než o ní napíšete něco hnusnýho *4* *4* *3* *3*
-
-
mas pravdu kdyz uz tak ji nejte dislike a hotovo ale takove zbytecne komentaru tu fakt nikdo nepotrebuje
-
A ty máš velkou pravdu!!!!!!! *1*
-
Violetta je H-R-O-Z-N-Á
-
-
Ty jsi H-R-O-Z-N-Á. Nesuď lidi podle toho co hrajou v seriálu.
-
-
-
Vše nej!!! miluju seriál violetta *3*
-
Violetta je podle mě Nejlepší na světě zpěvačka , herečka a modelka,
nevím jestli je nikdo lepší než Violetta na světě. Myslím že violetta
je moc hodný člověk *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Všichni jsou lepší než Violetta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
To určitě!!!
-
-
-
Tini jak se máš a kdy přijedeš do českě rebubliki a pošleš mi svoje telefoní číslo nebo email I LOVE YOU TINI A JORGE
-
-
Já ji to taky posílám co ti píšeš jdi nejlepší UŽ umím Anglicky a trochu Španělsky
-
-
Ptrksrkz seš šibnutej?:)
-
Tini je super mam ju strasne radakto somnou suhlasi necg da laik