Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vím že se jí tahle zpráva nedostane ale přejí ji hodně uspěchu a treba se stane vzorem pro deti i kdyz ona je uz muj vzor *15* *14*
  • tini je boži
  • Ona je skvělá.Jen nwchápu jak si někdo může myslet že ví po CZ
  • Tini je nejlepší. Moc jí obdivuji jak hraje, zpívá ,skládá...
    Je sama sebou kdo souhlasí ať dá like kdo ne nevadí každý má jiný názor něž jaký mám já.
  • vikulka
    Ahojky.Hele já vím, že je to kravina, ale četla jsem, že je Tini těhotná... *10* Uniklo mi něco???

Vím, že je to kravina!!? A proč má Tini, že jsou s Juan Lanzani manželé?!?! *10* *10* *10*

Ps: Tini zbožňuju *14*
    • ViolettaLeon
      Je to kravina a nějaka holka to spletla tak čeká na schválení že nejsou manželé!!
    • Už jsem psala, moje sestra chtěla něco upravit, ale blbne nám počítač a zadal tam že jsou manželé! Chyba je napravena, už jen čekáme na schválení! *16*
      • ViolettaLeon
        nemusíš na ni být hrubá ona si fakt nečte ty starý komentáře!!
    • Ahojky pošli mi tu stránku kde si to četla
  • Jorge Blanco chodí s Martinou Stoessel ??? rozkošné *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* přeju jim to
  • nějak ten seriál prožíváš a pokud lidi srovnáváš na úrovně tak se chováš jako ludmila *5*
  • Je fakt moc dobrá *15*
  • Tni je nejlepsí herecka , uzasne zpívá !!! kazdy den ji posloucham ,skoda ze skoncila 3 serie violetty a nejsou dalsi serie *9*
    • si fakt dobra maš pekni chlas a maš styl všetko si naj jedine ti tini
  • moje nejlepší zpěvačka je Martina Stoessel *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *2* *2* *2* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit