Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tini je nej miluji ji nej spevacka mam jeji veci rucnik zapisniky obrazky fotky tapety na mobil jeji hry atd miluji tini je pro mne vse citim kdyz to potrebuju je u mne i love tini
  • Ano Candelaria...111 Tak baych ráda věděla kde jsou díly 65 a nahoru...Nevíte někdo kde jsou...? *2* *13*
  • Já tě chápu ty anynome , chtěl sis přivlastnit moje jméno kterým píšu na osobnostech.Jenže nejdřív se alespoň nauč opisovat slova!!!!no a koho by nenapadlo že moje jméno si přivlastnila ANET.Si myslíš že co že ti to někdo zbaští a potom ještě sem napíše že byl u toho.JÁ NEVÍM JESTLI MÁŠ V HLAVĚ MOZEK NEBO CO!!!!!!!!!!?????????nebo jenom piliny???
  • nula pět deset patnáct dvacet dvacetpět třicet třicetpět čtiřicet čtiřicetpět padesát *15*
  • Martino si užasně nadaná a krásná kéžbich se s tebou jednou poznala ale to se asi nestaneale to neva tak čau
  • cau
  • 1brambora1
    jak se tam dava obrazek?
    • BULDOG
      No,musíš mít uloženou její fotku v počítači :-)
  • Hi I'm Laura and I wish you happy birthday and many the best friends.Can you arrive to the Czech republic?:-)
  • Todos lo mejor de lo nejor. Sé que ya es tarde. Pero te quiero felicitar. Tengo una ta de la junta, los admiro. Y yo quiero que juegues en no de lo que el cine o en serialu. Quier ver. Por lo tanto, que Desde el Violetta 3 final. En Eslovaquia, siendo jugado en Violetta 3. Pero el final de el y yo amor. Quiero ta ver en la televisión. Y de los actores de la Violetta lazos. Todos lo mejor de lo mejor que zelam fue stastna. Yo ta el consejo.
    Hola
    • ona si to nepřečte -_- je to CZ stránka
      • Čo sa staraš. Ked si to ne prečita tak prečo tu pišes aj ty.
  • Tak loli si pubertačka ja mám 9 rokov

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit