Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miluji violetta gastiji neboli tin stosel *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *2* *12*
  • Tak to je super Violetta bude v roce 2015 vystupovat v o2 Aréně v Praze půjdu na ni.
    A možná bude i Violetta 4!!! *14* *14*
    • Violetta 4 nebude 3 sériou sa to končí... *9* *13*
  • lol smile *15*
  • Ahoj

Jsi skvela mas hezký hlas a krásně tancuješ

a je doře že hraješ violettu

si ožska *14* *14* *15* *15*
  • Nika len som povedala svôj názor kvôli tomu sa somnou budeš hadať?No a niekto zas nemá rád Chinanou a ale oni alebo(on)určite nehádal Dakujem za prečítanie
  • kedy zacnu davat violettu 2 seriu na disney channel ??? *14*
    • myslím že september alebo skorej v oktobri 2014 <3 ale v argentine atd maju Violettu 3. zavidim :-)
    • Zendaya123
      Niekde som videla napísane že niekedy na jeseň tohto roku *1* *3* *4*
  • NO BLIK CVAK PŘÍJEM dávaj tu reklamu už skoro měsíc, že Violettu dávaj 20.10.
  • Tini urcite neni genius ked na violetta kuncerte povedala ze nevie najst bundu ked ju ma na sebe
    • No boze tak ju nevidela jžš to sa stalo aj mne ze som nieco hladala a mala som to pritom na sebe a to sa moze stat aj tebe tak tu netrep kraviny ze neni genius
  • Happy brithday Tini *5* *5*
  • Nevíte jak Tini můžeme pomoct s hlasy ?????? Dohání ji Majk Spirit !!
    • A kde so ty hlasy ??
      • A jaký hlasy bože!Vždyť já o žádnejch nevím.A stejně ani nebudu hlasovat, páč nevim jestli bych hlasovala pro Tini nebo Spirita(mám ráda oba, sož je trochu problém).Hej, Spirini.Mám novej pár heč *1* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit