-
já jsem anet a jsem na holky deniso to se ti povedlo
-
Všetko naj naj naj naj naj k narodeninám ti s celého srdca prajem
-
Violetta je boží ale mrzí mně že se včera Leon s Violettou rozešel
-
Teraz nechapem ja som nic pred siedmimi hodinami ne pisala ja som pisala ze z violetty dva je najlepšia pesnicka si es por amor a como queres
-
To čo som písala malo tam biť horši a jasom sa natúto stránku neprišla hádat
-
Martin y canta muy bien
-
Tám jak se libe z tou blondynou to není mercedes alé najaka jina taky sem si myslela že je to vona ale není
-
*13* *13* To snáď nie! Už zasa opakujú diely seriálu Violetta...zasa diel 40 a viac pôjde. Už sa natáča Violetta 3. a my nemáme ani koniec 1. časti,ach to je niečo! Neviete kde sa dajú pozrieť novšie diely? *9*
-
-
Soffi1 naprosto souhlasím já se na ně dívám na youtobe ale jsou tam jinou řečí *9* *9* *9* *9* *9* ale vím že tam bude myslím místo Thomase (nevím jak se to píše) někdo jiný ale nevím kdo zatím *15* *15* alejinak mě to taky moc mrzí jak se říká na nás čechy a slováky kašlou
-
-
No hej chápem prečo to opakujú asi(lebo chcú aby sme si pripomenuly čo sa udialo,aby sme nezabudli zrejme)no mohli by myslieť na to že bude aj Violetta 10. než ku nám príde 2... *7*
-
-
-
ja mam plno veci violetta a jemi 8 let
-
Masa mama ma 34 rokov nas otec 38 rokov ale my mu hovorime ze ma 2 roky nas naj starsi bratranec ma 14 rokv nasa naj starsia sesternica ma 18 rokov nasa sesternica jej sestra ma 16 rokov a ich naj mlacsia sestra nasa sesternica ma 2 roky nas naj malacsi bratranec ma 3 roky a jeho starsi brat ma 7 rokov tak a uz pojdeme k nasej babke a dedovi a srykovi nas strtko ma 24 eojov je rapper