Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 'Ty vole naša staršia sestra je hlúpa a chorá a teraz pozerá maju naj naj oblúbenejšiu vec televízor to je fakt pre mňa a Vanesu zlá správa a ja sa zblázním tu už. Kedy hrala Violetta tak by som sa zbláznila lebo by som ju nemohla kukať!!!!!!'
  • chudáčku *13*
  • my zboznujeme tvoj serial
  • ViolettaTini
    Je supeeeeer, že se Violetta konečně dozvěděla o Angí,že je její teta !!!!!! Mooooc se těším na další díly,ale prosím ty co by mohly dát na internet díly 70-74 já budu totiž se školou pryč takže je neuvidím.
    • já je nahraju a dam je na zkouknito.cz dam to tam hned ted až po díl 80. ok? *4*
      • ViolettaTini
        JO moooooooooc ti děkuji vážně mooooooc !!!! Dííííííííky *1* *4* *3* *3* *1* *15* *2* *3* *15* *2*
  • nechte to ho
  • Hej Natty ty si veľmi zlý človek si ako zlý a o veľe hoši človek ako diabol!A mám dvôležitejšie veci ako ti hovori že si zlý človek uvedom sa jasné ja som sa na túta stránku len hádať ale zlý ľudia ako si ty no boli lepší ma rozhádali a ešte raz uvedom sa a potom až píš ani nevieš čo píšeš a len píšeš dalej a dalej a mňa to už prestáva baviť tvoje hovadiny čítať len každého ohováraš anevieš ani koho najprv Vanesu(moju sestru)a teraz mňa čo si za človeka Natty?Bože keby som ta radčšej ignorovala!A čo je natom že som malá možno som malá ale nie hlúpa ako ty správaš sa ako dvoj ročné decko uš ma prestávaš baviť čau!
  • martina je heska do opraudi
  • si ta nej deniso a anet je jenom sestra blba a né užasně martinky *10* *8* *5*
  • Víte že Violetta jezdí na koni a já taky napište kdyby z vás někdo jezdil na koni
    • LoveMusic
      Já na koni taky jezdím mám i své dva koně u nás na farmě. *14* *14* *14* *14*
      • Jo já jsem dřív měla koně
  • Milujem Violettu *14* ..........Aj vy ju lůbitě_???? *15* *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *12* *12*
    • Áno aj ja ju mám rada.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit