-
TAk já nevim včera jsem prolezla celej internet(seznam,google,zoznam,...), ale nikde tam nebylo že by měla MArtina koncert tak já nevim jestli je to pravda!!!!(A martina promiň ale já tomu že Tini hraje nějakou hro FISHAO prostě nevěřim!!)
-
-
je to aji v novinkinkach tam dole nemusis mi verit *7*
-
-
Moje oblubene pesnicky comido amistad a voy por ti
-
Je pekna najkrajsia
-
ty si nej deniso a anet je kráv. ,a sem stebou
-
Jste všichni trapní jak se tu hádáte! Kecáte samé nesmysli furt dokola jak malý. K čemu vám to je to hádání. Místo kravin můžete třeba psát že jste hrdí na ten seriál a že někdo takový seriál někdo vůbec vymyslel. Co by jste dělali kdyby ten seriál nenatočili hm?
-
martina naozaj to ti píšeš?????????????????????????????????????????????????????? ak nie tak dačo napiš lebo si mi nič nenepísala *9* *8* *7*
-
Martino nechtěla bys k nám přijet?(do České republiky do Brna) S Pablem Jorgem Lodovicou a Candelariou a zahrát nam koncert. Prosímmmmmmmmm Jsem tvoje nevěčí faninka na celém světě. Mám tě strašně moc ráda.
-
-
No urcite podle me sme vsichni dobre fanynky ne jenom ty mysli aji na ostatni ne jen na sebe a kdyz uz doufam ze prijede do prahy
-
-
No jasně
-
Ti ktorá každemu hovoríš že sme smradi dobre sa míliš asi nemáš mozok alebo si opustena anemáš rodinu a ked si mislíš žesi krásna tak sa kukni do zrkadla a botka asi si bábo že tak rozprávaš male dieta to hovorí
-
-
to je jako na koho? :o
-
-
Někdy v květnu bude v kinech film o violette o jejím koncertě a pohledy do zákulisí