Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tini uz ti je 18 let si dospela :-) preji ti hodne stesti a zdravi ahoj
  • Violetta je nej serial co znam a myslim že si to myslí i spousta z nas a podle mě se nejvíc hodí k Leonovi a vůbec se mi nelíbí jak je diego arogantní.
  • Dobre rano. ako sa volaju vasi triedny ucitelia (ucitelky) nasa sa vola Andrea Bordásová ona nam hovorila ze 4roky bola zastupkinou a aj pred rokom bola zastupkina a este hovorila ze tam uci uz 14 rokov.
  • ahoj tini jsi ta nej nej nej nej nej nej nej spěvačka. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *6* *7* *8* *13* *10* *11* *16*
  • Kdy bude 3serie a bude koncert v praze a 1 listek stoji 3000KČRodice se ptali
  • Prečo by si nemohla byť herečkou? Veď Nela Pocisková je Slováčka a je herečka a aj speváčka. To je hľúposť že Slovák nemôže byť herec.

Kto somnou súhlasí nech dá like a kto somnou nesúhlasí tak aby išiel spať!!!!!!
  • :-(
  • nelíbí
    • Mně taky ne!! Promiň! Příde mi totiž trochu kravina aby to bylo zadarmo!!
      • O čom vlastne rozprávate ???
      • to řika ta prava ktera nic neumí
        • Co že??? Já jsem nenapsala že nic neumí!!! o.O
          • BULDOG
            Já nic neumím jo? Tak v tom případě tábor violettta se RUŠÍÍÍ *10*
      • A proč jako by to nemohlo být zadarmo?
        • NO tak promiň ale tábor s Violettou na týden a zadarmo??? Trochu kravina!!! Na týden a zadarmo promiň ale nevěřím!!! A kolik ti vůbec je BULDOG???
          • BULDOG
            ne s violettou ale bude téma violetta
          • BULDOG
            19
      • BULDOG
        No víš,mě je to jedno,je to prostě zadarmo no..? a co s tím to je moje věc ne...? jako chapu že se ti to nemusí libit ale proste ja sem si setrila a zkusila sem to a hotovo zadarmo! :-?
  • violeta violetta je super s leonem
    • Jojo je ;)
      • Natali ty komentujes vsechno di už s ím někam
        • Vole uklidni se za prve napsala sem tady neco 5 nebo 6 a vadi ti to snad? :o a Buldogovi nikdo nic nerekne ze:* jako ja tady neco okomentu ju a .... Bez fakt do p***
          • BULDOG
            Kolik ti je Natali..? zdáš se mi fakt milá a nesprosta :D
            • Bude mi 15:D no a tak jako vsechno komentu je to moje vec:DD
          • BULDOG
            Já všechno nekomentuju no vlastně..hihi :D ja taky komentuji skoro vše no..:DD Já za to nemuzu jsme proste z natali takove
          • BULDOG
            *4*
  • jzs vy tady řešíte nejakej blbej věk kouknete se na petera ted má skoro 25 ............ pro ty méně chápaví peter je tini přítel (ano vrátili se k sobe)a když se mají rádi sakra kdyby nehrál violettu tak to tu vubec neřešíte
    • Prosim tě nedělej chytrou moc dobře víš že někomu vádí velice rozlišný věkový rozdíl! Tak jsem se spletla nedivala jsem se na toho magůrka mě totiž nijak Violetta nezajímá a už vůbec její vztahy apod. ;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit