-
víte že martina a jorge spolu delali sex *8*
-
-
Mila Samanto,jak to můžeš vidět ty si je při tom snad sledovala nebo co? PS.:kdo chce videt violetty dil 80 at de na zkouknito.cz ja sem tam dnska vsechny dily nahrala *3*
-
-
žádný díly od 66 navrch tam nejsou
-
Dívala jsem se tam a zatím tam nejsou takže se ti asi pořát nahrávájí. *3*
-
-
jo nejdou nahrat vsechny najednou takže ted nahravam 79 a zitra 80 oni tam urcite budou a kdyz ne na zkoukni to tak ti kdyz tak na ulozto.cz *3* *3* *3* *4*
-
-
-
Jak to můžeš vědět ???
-
-
všetko naj tini stoessel mam ťa rada *1* *1* *1*
-
Ja nemam rada fialovu ale violettu mam rada a velmi ju mam rada velmi velmi
ps.chcem ist do Buenos Aires Argentínai -
Ahoj,my jsme to ale měli horší,my jsme spaly ve škole:-)Spaly jsme tam,Filip,Já,Nela,Matěj,Sofinka,Leona Byla to prdel!Vzali jsme si spácáky a já jsem měla nej nápad,spojila jsem 3 lavice,dala jsem si tam polštář,a spala jsem :D ostatní na zemi xD
Ze zachoda se ozívaly divné hlasy,a já se tam šla kouknout,protože nevěřím na duchy a na Samaru Morgan,a bylo otevřené okno :D byly jsme celou noc na tabletě a poštěli jsme si tam teda věci že bys te nechtěli vědet jaké xD.
ZNAKY-
♥ █ ╚ ♪ { ↑ ↓ → ← ∟ ↔ ∟ ˘ » ☻ $ % •
kdo chcete naký umět napište:☻ -
Moje sesternice sami a vanesa ju maju radi ja nie
-
-
No potom co tu hladas
-
-
Emina Sandal - Kimse Yok Mu?
-
Vsechno nejlepsi k 18.narozeninam Tini,hodne stesti a zdravi,uzij si to na turne Violetta Live 2015 International Tour a mej se dobre!
Tvoje nejvetsi nejvernejsi fanynka Simi -
*4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* Si supr jak tihle smajlíci ne ti si lepší.
-
Lebo dadinka
-
Violetta jugando muy bien y te amo: * que mi mejor cantante y todo lo que * simplemente el mejor :)