-
Děcka, než si sednete k počítači, naučte se laskavě psát :) akorát děláte Tini ostudu ;)
-
-
Další hloupá osoba která si myslí že tento profil patří Martině Stoessel. Je to sice profil Martiny Stoessel ale ona vám neodepíše! Jen ten profil někdo založil aby vůbec jsme se něco o ní dozvěděli.
-
-
OMG :DD nejsem blbá, dobře vím, že tenhle profil nepatří Martině Stoessel. Jenom třeba, nějakej obyčejnej člověk, kterej není fanoušek Tini, ani Violetty se chce se jako první podívat semka, tak přiblbé komenty od fanoušků ho asi odradí a bude si myslet, že všechny fanynky Tini jsou retardované :DDD
-
-
-
hele koko potom mě došlo že každý má svůj názor a když se tobě tini nelíbí je to tvoje věc takže příště to nechám být prostě tobě se nelíbí a mě se líbí.no ale tet se ti líbí takže... nic ale když by se ti nelíbila tak už to nechám . jenom chci dodat že mě se martina hodně líbí tak proto jsem se asi naštvala a napsala to ale vážně vážně to příště nechám být *5* *4* *3* *15* *1* *7*
-
a Natty ty sa nestaraj do nikoho čo ty šibe
-
jo a souhlasim s barou *3*
-
:DDD ....:3 .....:0:-) :-) :-) :-) :-) už chcem prázdniny:-) :-) :DD*_*
-
je uplně skvělá já se zní můžu i posra* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Mne sa viac páči candelaria ale tiny je tiez dobra
-
Ja hrozně miluju Violettu ja ji prostě žeru nevim ale nejvim Leona miluju ho miluju vas všechny. *14* I love Tina *3* *3* *3*
-
škoda že sa už prazdniny končia
-
Love you