-
Dadinka kedy bude hotově video
-
Miluju Violetta serial Martinu stoessel ja byla na Violetta koncert bylo to hezky Krasně jsi zpivala a Martina Stoessel nas objala bylo to krasny *14* *14* *14* *14* *14*
-
vsetko naj tini :-* :-* :-*
-
Violettta je nej :-* je krasnáá strašně moc miluju violettu a leona Y love you Forever Leonetta *14* *14* *14* *14* *14*
-
Dadinka aky deb** by pisal ze spev a pise zpev jaj asi kuti lebo asi nechodi do skply ha nie inak by nepisal take blbosti alen preto ze do skoly asi preto no nevadi a co robis ako sa volaju tvoji bratia?lebo to fakt neviem len ty tvoja mama a otec a my s vanesou nie a kolko maju tvoji bratia nasa sestra ma 16 rokov atvoja mama a otec to zies nevieme tak potom ti napisem kef odpises ok tak cau
-
a mimochodom ešte niečo,vieš odkial viem že tini na rada perníkovu zmrzlinu, stretla som ju na koncerte v miláne , a dorozumiet sa to nebol problem lebo chodim už 6 rokov na španielčinu , tak mi tu niaká rozmazena
čupka nebude hovorit aku zmrzku ma tini najradšej *16* *12* *11* *10* *9* *10* *13* -
ty si blbá dejte viki nelíbí děkuji je blbá neni blondýna má asi ombre si nikdy neviděla ombre jo tak si pěkně vipatlaná
-
Violetta je super
-
klaro tini má jednoho sourozence *14* *14*
-
szia Tini. *14*