-
VIOLETTA je nejlepsi na svete ja ji proste miluju nezameskala jsem ani jeden dil a jeji pisnicky posloucham od rana az do vecera a kdyz jsem ve skole tak o prestavce si vezmu sluchatka a posloucham pres sluchatka. *14* Nejvic se hodi k tomasovi je uzasnej ja se do neho taky zamilovala je vazne krasnej,ale violetta a on jsou ten jelepsi parecek na celem svete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *2* *2* *2* *2* *2* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14*
-
-
vsetko čo si povedala robím aj ja *15* *15* *15*
-
aj ja kym som si nestiahla violettine pesnicky som vobec ziadne nepocuvala moc sa mi pacia *15* *15*
-
-
Milujem Martinu Stoessel a tí co ju mate radi tak dufam ze neprestanete a zas tí čo ju moc nemusíte ok ale nesudte nas ze ju radi mame... :) len názor
-
-
Souhlas!! *14* *3* *5* *2*
-
-
jezis uz zase dil 26 *10* *10* *10*
-
-
ja sem smutna sklamalo mne to *13*
-
-
aj mna Fifi to sklamalo *13*
-
-
A preco to vracaju? to musime cakat kym to zas nedojde po dil 40? *10* *10*
-
-
kika uz si doma
???????????????? co *4* -
Holky zpamatujte se to není ona to jen někdo založil aby jste všichni aspoň věděli něco oní.
-
Dadinka tu hovadinu pisala ze neviom precitala si to tam je slovo vio ani ja nechapem co stim chcela naznacit a myslim ze ani ty to nebudes chapat. Ahoj :3
-
Aááá rychlo fanúšikovia a fanynky Martiny Stoessel! Už je zase na 4. mieste...Majk Spirit ju predbehol, prosííím pomozte jej s hlasmy!
-
Vanessa Hola Ty si si to aj preložila ???
Je tam napísané Jorge Blanco so svojím krstím synom Raphita -
všw nejj tiny *3* *3* *14*
-
Tíni s ním nechodí ono je to na YouTube jako Vio s Leonem