Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • čau *2*
  • Hele!!!
    proč je všechno na jejím profilu zamknute ja se o ni neco jineho dozvedela a ted vam to neřeknu dokud nekdo neodbokne všechnoooo *10* *10* *10*
    • Přesně tak
      • No...není to fér
  • M má pravdu a ani sa na neho nepodobá *3*
  • help violete angie nerekla pravdu protoze v zadu tam byl pablo s betem a meli nakou kazetu angie ji to nakonec nerekla *3*
    • A co si Angie miesto toho vymysla?
  • vše nej nej nej nej nej nej nej k NAROZKÁM jsi skvělá ale když říkám skvělá tak opravdu mislím skvělá zpěvačka a tanečnice a taky jsi moc moc pěkná *1* *15* *3* *4* *5*
  • leolivia tisi blbá blondína a jemi jedno že máš hnedé vlasi alebo čierné si blbá na sto percent víš koho bisi mala ohovára samaseba *10* *16* *11*
  • Aj ja súhlasím s M *3*
  • martino obdivujite krasne spivas tancis si karasna mas krasni nohi ruki a si talentovana *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • nebudeme se hádat chodí prostě s Jorgem
    • Svatá pravda Ančo *1*
  • Ale loli má pravdu vy natty nika a sami satu furt len hádate toto je tinina stránka nie vaša aby ste sa tu hádali keď sa chcete hádať tak si zalošte stránku kde sa môžte hádať celé dni a celé rána... a keď sa vám to nepáči tak si to riešte vy 3 ja som vám to už viriešila a nechcem zas.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit