Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ninka: no lebo ty to už vieš napísať píše sa to Miley Cyrus.
  • Super...Violetto jsi super moc mě fascinuješ!!moc hezký spěv všichni jsou super(Mercedes taky)všichni:-) ★chi jednou na tvůj konzert dokud mě furt bavíš!!!!!!
    • Velice moc se omlouvám za tu chybku (konzert ale koncert)děkuji
  • Violetta je nejlepší
  • Jo a pro ty co nechápou že nechodí Martina s Jorgem tak je tu odpověď ! PŘEMÝŠLEJTE proboha!! Vždyť ji je 18 a jemu dvacet něco ... Hraje v tom aji věkový rozdíl ... K tomu i ti co spolu hranou ve filmu či seriálu a muckaji se tam neznamená že to tak bude i v realitě!!!
  • Ste v pohode? Lebo sa mi to nezdá ale nie všetky nemusíte tu kritizovať ludi, kt. Napíšu niečo po anglicky ako sa to číta vážne ste prikosene??????
    • hele neh moji sestru na pokoji nebo di ne co udelam zani jasni tako vi veci ono nepis jasni meno gylory
  • ja si myslim ze martina je nejlepsi zpevacka i herecka na svete aspon pro mne kazdy ma svuj nazor *3* *3* *3*
  • Violetta spieva vážne dobre. Je super. *3* *14* *4*
  • Všechno něj k 18 narozeninám, hodně zdraví a lásky už i si nározky a pozdravuj všechny ze studia
  • Si prostě úžasná *14* *14* *14* *14* *14*
    • ViolettaLeon
      nejlepčejší herečka, zpěvačka atd.. Je sice pravda že by jsme ji neznaly kdyby se naproslavila ve Violettě ale selenu gomez by taky nikdo neznal kdyby někde nehrála a nezpívala!!!
  • je skvela *3*
    • Je krásná,chtela bych byt jako ona.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit