Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hej ty ty si blb ona néni teplá ale ty ano teplouší.a tiny umí spívát a je to modelka.a ten kdo říká že neumí zpívat tak je b.... ona umí ale vy néé vy neumíte ani spívat.ps říkám tom kdo uráží tiny
  • ona ani s jednim nechodi protoze je tam vztah kdyby spolu chodili tak tam je napsano chodi spolu *13*
  • Ahoj Vilu mám tě moc ráda. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Cože? Nikdo se tady nezabivá tím že se nechceš kamaradit.Nic ve zlém
  • Ahoj si super pekne spievaš
  • Caw Ela!!! Si tu?
    Mimochodom ja mám veľmi rada Martinu Stoessel a aj Violettu je super!!!
  • Ahoj, všichni tato stránka mě uplatila a bych já s asistencí mého osobního překladatele, řekla pár slov, jsem ráda, že se můj seriál proslavil i v takové daleké krajině jako je ta vaše, zatím jsem u vás nejblíž byla v září v Berlíně, ale příjezd k vám zatím uskutečnit nemůžu, proteže pár rodičů vás dětí mi psalo, že když jsemblíže jak 500km od vašeho mměsta, pár z vás přepadají záchvaty kašle či dokonce tuberkulóza. Snad se to nějak vyřeší, zatím ahoj Violetta.
    • já nevím jestli si Violetta
    • Jak máme vědět ze jsi opravdova tini? *7*
    • to jako fakt?:DDD
  • Já si myslím , že Tini je skvělá. :) Tini chtěla bych ,abysi udělala koncert v České Republice.:):):):)
    :):) Prosííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím.MIluju Tvoje písně.Připadám si jako ti v 1.sérii.Umím všechny tvé písně na zpamědˇ.Připadám si jako tvá sestra , ale Ty jsi hezčí....
    Ahojky tv á neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjj lepší faninka na celém světě.MARTINKA RŮŽIČKOVÁ
    :) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *4* *4* *5* *3*
  • ked si dali pusu pracovne tak aj tak by nieco vzniklo lebo bosky maju na kazdich koncertoch
  • Já nwm jak je to možný ale Violetta je jako já. Táta o mě má taky přehnaný strach. Všichni mi namlouvají ať se věnuji hudbě, že mám úžasný hlas. Miluji seriál Violetta.!!!!! Minulý příspěvek je pravdivý prostě ti co píši ty ošklivé příspěvky jí jen ji závidí!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit