Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Thank you and I look beautiful with Leon
  • Ne sranda jsou to méně sestry ale jenom sestry zadní bratři ale já vám něco řeknu ona ho nemá rada Toho osklivce ale nemá rada nikoho
    • aneto ty kráv. to je moje rodina joooooooo moje sestry ha ha ha
  • Viluu
    Prosím nedovoľte aby Tini ešte niekto predbehol na rebríčku a pomôžte mi zohnať jej viac hlasov! *4*
  • Je super.Ale má krátky krk.
  • ahoj Martino jaké to bylo ve Venezuele hořím zvědavostí *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Hele Holka Já vim coto znamena Jinak Bych to Asi nepsala? Ne snad Logika vole.!!
    A pokud neviš Cotoje Tak si to Zjisti.. ..Aty tvoje děcky nadavky si nech Kravo Nikdy Tu nepíše tobě.OMG Proč by sem něměla chodit Ty my to snad zakažeš haha Nee takže se hod do Klidu Holka jde vidět že ti Je 12 Když ani enviš cotoje Lol..!:D
    Ty děcka figurko
    • Natty keby si ty nezačala tak by sa stebou nikto a nikdy nehádal... ty by si si mala um vedomiť že ty môžeš byť dobrá keď by si si sa snami nehádala a ani samanta ani ja nemáme ani jedna 12 rokov. Máme len 9 a ty máš koľko 19 že používáš lol... ďakujem že si to prečítala!!!!!!!!
    • Hej!!! Keby si vedela tak sami-samante môžeš hovoriť že je malá lebo má len 9 a prestante sa hádať radžej chodte spať ale ja by som rada išla...tak prestanete už alebo vás mám udať?:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
  • anet je kráv- ulítlá která vy chtěla i do postele zemana *16* *16*
  • Ku*va co to tu píšete za píčoviny? Jebe vám? Nechápu nač to tu dáváte také komentáře -_-
  • hej ja mam rada se doma tak se haha *1* tak ja co balon violetta je vlaky tak ahoj *4* *4*
  • vidíš kika neklamala som ta ti si mi neverila vravela som ti to a odpísala ti martine???? lebo mne nie a čo robíš škoda že som ti nenápisala skôr už som martine poslala asi 20 krát správu ati richlo ak si tam lebo už idem možno hed ale nie spa lebo čakám mamu až do 20.25 ale možno tu budem až do vtedi ak mi to oco dovilí ati nejdeš spať???tešiš sa na školu či nie lebo ja nie lebo ide me mať test z vlastivedi tak v škole mi drš palce áno prosím Teri *4* *3* *5* *6*
    • Nevieš písať či čo ?
      • ja?
    • teraz si u mna *14* *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit