Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tini chodi aj v skutocnosti s Jorgem (Leonom)?
  • Hej konecne sem uz ta holcicka nepise:DDD
    • BULDOG
      přesně,ted píše na ludmilu že je její sestra s violettou :D to tak
      • Jj vim a aji k federovikovi to psala...:D
  • jděte všichni do pr**le,já souhlasím s těmi,co jí nemaj rádi je fakt deb**ní
    • a ty jsi trapna protoze dislike by pomohl ale takovy trapny komentar ty je zbytecne jako vsichni ostatni a nwm jak by bylo tobe kdyby to o tobe rekla tini potom by se to klidne mohlo dostat do casopisu popcorn nebo bravo a vseci budu rikat o tobe to same a jde videt ze se male decko ktere nedosahlu 10 let protoze jmeno lilisek je to nejtrapnejsi jake jsem kdy videla *6* *6* *6* *3* *3* *15* *15*
    • Ty nesouhlasis ale MY JO strč si ten komentar do prde**
  • Cože violetta je 5 v žebříčku nepochopim že ji opředběhla Iveta B. jo sice mi je lito ale když žíla tak ani tam nebyla a najednou je 3.. nic protí nii a lé violettaleon ma pravdu :DD
  • Wtf je moja sestra ona má rada vio len sa chcela hádat a keby sa hej nepá čila tak to je jej názor ale je to na opak ona ju má rada
  • Zajtra je zatmenie
    • Ano je, ale to jsem nepatří. Nemusíte to jsem dávat tady se bavíme o Martině, a ne o zatmění.
  • aneta píčocvinská a vanessa šuganová proti denise a 100000000000000000000000000000000000liděk sem z denisou anet má děcká aaaaaaaaaaa
  • Česky preklad pisnicky En mi mundo + česke karaoke m.youtube.com/watch?v=9HLl9iXhI5M
  • myslela jsem že chodíš s leonem a proč s nim nechodim ve violette jste joko *14* je to skoda
  • violettta52 ti si prostitutka a ne mne si nastězuj ti jedna mrcho
    • ma´áš už na to 20 min. jinak tě nahlasim!!!!
    • taky sem ti poslala stiznost nemas pravo ji rikat mrcho

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit