-
Prosím Vás pomáhajte Martine je v rebríčku 2. chceme aby bola 1.???? Tak jej pomáhajme :** *3* *3* *3* *3* *3* Prosím Vás keď ju máte radi :33333 *14* *3* *3* *3*
-
-
Ne bohužel není je 3. ale i to je dobrý!!! I tak budem pomáhat!!! *14*
-
-
Díky :-)
-
ja uz koncim emily ja sa stebou nechcem hadat a neviem preco som sa hadala ved ta ani nepoznam *9* skoda chcem vediet aka si
-
Já bidlim v argemtime a umím česky haha
-
-
Zlaticko mas horsi pravopis nez ja a to je to rict;)
-
No určitě a děláš si z nás debi** nikdo ti nevěři nedělej ze sebe hlupáka asi seš na mozku něják porouchaná *16* *16* *16* a nauč se psát holčičko!! argemtime no když bydlíš v argentíně tak se nauč psát slovo argentina PS: a já umím 6 jazyky haha anglicky,slovensky,srbsky,albánsky,italsky,portugalsky, *16*
-
-
hale ty lauro mirgova co si dovolujes psat ze diego se víc hodí k violette kdyd leon se hodí víc k violette tak mi odepis jo. *16* *10*
-
Bella Thorne je hezčí. Tini bola zase hezka dokud mala hnede vlasy a dlhé, no nehovorim ze je teraz osklivá, no Bella je tak, ci onak hezčí.
-
To povec tej vikky nie mne a ostatnym okey
-
-
Prečo stále píšete len o tom a rozoberáte to tu nenapadlo vás asi ako sa môže cítiť tá vikky keď si to prečíta čo ste všetko na ňu povedali no mne by sa to nepáčilo vám hej???
-
-
Klidně neverte deniso blbeckova anco vy stě úplně stejně ja bydlim v Argentině v Buenos Aires hmmmmmm *****
-
-
Jemine :D že bývam v Argentíne :D OMG doma asi mapu nemáte že :D
-
nauč se psát pič_.jo a kdy bys byla tak mi pošli tu fotku jo kde jsi z violettou a na papírku máš napsáno deni konečná,a jestli ne tak nejsi nebo video s jorgem jak mluví česky a říká miluji českou rep.?už vím jak jse jmenuješ aneta píčínová ty prostitutko ani se nedivim píč.
-
-
on nechodi s tini jorge ženu a decko
-
co kecas ma krasny nohy ty je mas hnusny *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *4*