Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MARTINO MOHLA BIS PSAT PO CESKI *16* *16* *16* *16*
    • ty si pi*a to neni martina to je nekdo kdo napsal ze je Violetta a kdyby to byla tini jak by mohla psat po cesky kdyz je to spanelky ty krav*
  • Tini stoessel no a čo je natom že je tvoja sesternica? Nikdo to nechce vediet!!!!
  • A nátko ne argentinka ae argentičanka nauč se psát kolkatáčka jsi 1že tak píšeš a gdiš tak píšu já tak toje jedno protože sem 3 a musím písat česky protože si češka a já né sem zo slovenska
    • haha Ty se deš Ozivat Že ja bych se měla učít psat?..Lol A Když se nepíše gdiš :D Hha radší se starej Osebe -.!.:D Ok a moje věc co si tady píšu
  • ta a pěkná, to tak
  • Ja nechcem byť nejako hnusná ale nemá byť modelka aspoň trochu pekná?
  • ivo to si ty neradova...... *1* *12*
  • violeta je fuj bl
    0 *16* *16* *16* *10* *10* *10* *9* *9* *9* *12*
    • dobrej vtip martina stoessel je do brá oproti tobě
    • jestli si to myslíš tak seš i.... a hluchej tiny je naprosto úžasná *14*
  • violetta je moc hodná
  • To neni moje sestra ja sem si vymislela protoze je hezka
  • hele klid jo přestan te nech te ji bejt tini stossel je jedno skim chodí twl ptroč se ji plete te do životá nehapu vast ani kluci který to pišo nesmisli proberte se uš twl ja ji mám radá jasan a sem na tini pišná i kdibi se sním rozešla tak bi za to moch on ale ne tini jasan tak uš nech te tini bejt co pro tí ní ma tě o proti jeji klukovi notak se máj radí a lubjaj se milojo vi steto taki neskusily no vi asi ne vi ste nemjeli takovej romanik jasko tini tini si muže v šechno do volit proto že je hezka spjevačka jasan tak uš ji nechte ok kdo ji má trad jak je proti kdo ne ták jak není a ne piště debility protože je nej hesči a hitra ze serialu ju tak uš přestante je i hodná

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit