-
vse nejlepší k narozenínám ..
-
Anco ani nevíš jak jmenují jsi blba jo ještě horší!!!Můj bratranec je Joro takže asi těžko muže být tvůj bratr!!!!
-
No konecne ses priznala mercedes no konecne
-
-
holky žádné hádaní to hle je profil martiny a mercede a merecedes nikdo neni sestra martiny protože má bratra *14* *14* prosím běžte teda pryč se u rážet třeba na profil justina bibera nebo na twitter
-
-
Lepší je Dominika Mirgova
-
Me encanta la música como tú martino te quiero mucho y te estoy hablando Checa Traducir y eres demasiado bueno užasná inteligente, honesto, mejor, confianza, y así sucesivamente diversión y juego bien Por favor, ven en algún momento de Sternberg en moooc Checa que por favor por su bien yo también maté mucho que amo kéžbych que he conocido que užasná favor odepiš vio byla jsem na překladači a tohle jsem ti napsala =)=)
-
kr*va
-
Vanesa nemá 12 rokov Ty kok*t
-
Napísem nieco o tini. Slávna hviezda martina stoessel chodi s juanom petrom lanzanim chodili spolu uz ked mala 12 rokov a on mal 18 rokov chodili spolu pred serialom Violetta.
martina stoessel si dala tattovanie ked mala len 10 rokov. Ked vistupovala a hrala v serialu violetta tak jej tattovanie museli prekrit lebo hrala rolu violetti a tattovanie sa knej nehodí
ani keby mala vitattovanu notu alebo nieco z hudbov.
ps ked budete este nieco o tini vediet napiste mi
napisala vanessanasarkoziova -
hele ty si tak krasnaaa ze to není možný :-) ;-) ;-) ;-)
-
Ahoj Klárko Stoessel!
Díky za like a taky s tebou souhlasím.Podle mě by byla Fran nejlepší holka z celého seriálu,kdyby hlavní postava nebyla Vilu.Tomás...no ten taky není špatný.