-
Violetta is bad and mad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
prosimte umis psat napsala si: je špatně a mat
-
-
Ja miliu violettu no(martinu)
-
Martina.violetta. is best.Mam then still a number of lodovico.franceska and valerie.lara. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
-
-
ses skvela *4* *4* *4* tinito jen tak dal
-
-
Přoč je tam napsáno, že je plnoštíhlá?
-
-
Hej taky sem si toho vsimla,ale myslim ze se tu uz resilo, ale porad to tam je...:/
-
-
hele co vám je tini v šichny strapnu jete kdibi tini zistílá že tato stranká vubec excisuje tk asi *1* vast strapni na pluni hubi ale škoda martina stossel je ne super spjevačká tk co vám šipe furt něco chce te od ní nebo co jako za 1 che te a bi chodíla jorgem kdiš on má přitelkini a za 2 chce tě a bi tini hodílá jorgem kdyš on tk má tk frajerá tk už je nevhte bit copak ste níkdy nezažili tk zamilovany roman ako tini nebo jorgem blanco níkdi jiste to bude mit ne mám aní nazor furt furt a furt ji něco mele te dokolá
-
Nevím jestli jste spásli na hlavu ale já mám na Tomáse přezdívku POPELNICE !!!!!!!! Je hroznej,hnusnej,neumí zpívat a ještě k tomu všemu svádí Violettu i když Violetta chce Leóna je totiž LEONETTA !!!!!!!! A ne TOALETTA !!! Tak se vzpamatujte lidi !!!
-
-
Je hezčí a umí určite líp zpívat než ty takže nevim komu to tady cpeš
-
ty se vzpamatuj!!! je TOALETTA a basta...aj tak neni pravda ze Tomas nevie spievat, zober si napr. Verde de Lojos vie tomas zaspievat super ale Leon BLEEE nevie to lebo to tomaaas zlozil! a on ju nezvadza aby si vedela neni skaredy
-
-
Si supr Tini pokračuj!!! *2* *2* *2*
-
viky hanzelová napiš ked budeš na počitači
-
je martina stoessel češka?
-
-
tebe preskočilo lili??????????, španelka *8*
-
Je argentinčanka ;)
-
-
a prosim ta rec ktorou ona hovori je spanielcina ze?
-
-
Ano *4*
-
-
-
ne není češka
-
-
S Jorgem nechodí jsou akorát VELMI DOBŘÍ PŘÁTELÉ !