Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • denisa má pravdu anet si vymíšlí
  • ViolettaTini
    Nesnáším Tomase je to BLB !!!!!!!!!! Já mám ráda Leonettu
  • Martina stoessel nieje vo vstahu s Jorge Blanco? *8*
    • Už dávno ne ;)
    • ViolettaTini
      Ne teď právě ne,ale ano s tím Jaunem nebo jak se jmenuje ta co vytvořila tento profil si asi myslí že chodí s Jaunem.
  • Ja nehovorim ze vy hovorite ze nevie spievat ja som to nepovedala povedala som ho alenke nie vam
  • si skvela spevacka si pekna *15* *15* *15*
  • mila martino honde zravi aby mela jogre meces a tesime koncet violetta poravo ludmilu a violettau andrejka a viki *14*
  • Angie bude mít dítě s chermánem a Violetta skončí s Loenem a pablo nevím jestli bude ředitelem
    • ViolettaLeon
      Nebude! German se skoro ožení s nějakou Esmeraldou ale na svatbu jim vtrhne Jade a všechno pokazí!!! Angie někam odjede ale nevím kam! A Violetta bude chvíli s Leonem potom se s ním rozejde kvůli nějaké nové Laře (1. pád Lara) pak bude s Diegem pak zase s Leonem(asi)!!
      • Viluu
        mne je Angie luto...Pablo ju necha kvoli Jackie a s Germanom nebude tiez...to je az smutne pre mna :-(
        • ViolettaLeon
          Už se nevrátí podle mne!!!
      • Viluu
        Angie pojde do Francuzka, neviete ci sa vrati? Ja som totiz nevidela ci dojde
  • ja sem stanka a chtela bihg abi sem te OZNALA *16* *13* *9* *5*
  • Ahoj všichni jak tak tady na to koukám tak jsem pročetla všechny komentáře a vidím že všichni ( až na pár vyjímek) máte všichni rádi Jorge (Leon. Upřímě jsem z toho nadšená já ho též zbožňuji tak jen tak dál holky *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit