Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ta co je nove ha otiste rosim niegdo *16* *16*
  • Ahoj tini mám ráda tvůj seriál a jsem tvoje velká faninka a moje přezdívka je tini a Violetta tak ahoj i vy lidi mějte se krásně a odpovězte prosím na to kdy vyjde 41 díl tak jse mějte
  • tini je dobrá ale lodo s albou sou lepší *3*
  • Povedala si ze ta osobnosti nezaujimaju a teraz zem chodis vsetko bolo v poriatku len ked si sem prisla tak sa to skomplikovalo
  • Kaja1234
    Mám jí ráda koukám na ní furt na disney channel. Myslím si víc že by měla chodit s Leonem ale jinak i Tomas je hodný. Chtěla bych jí vidět na živo. Ale to asi ne je krásná je takový docela Fejk .
  • MartinaStoessel
    Me Jorga novia Blanca y ningún Juana Lanzani!!
  • no to ze by sme ink nepoznali Martinu to je asi pravda ale mne sa paci ako spieva ale keby som nevidela niektore ine filmi tak by som tiez niektorych nepoznala ale neviem preco si sa v violetta tricku hanbila?
  • Všechno nejlepší hlavě hodně zdraví ti přeje tvoje Česká faninka *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Hele Samantoo Nebudu Vubec reagovat Na ty tvoje Vylevy Seš Mala holčíčka Ale nato jak si mala seš moc drzáá Píšeš Omě Jak kdyby si mě znala Ale přitom Mě vubec neznaš Takk Už dost.! Nebudu tu stebou Nic řešít.:DD Takže se měj hezkyy :** A Ty tvoje uražky Si nech otom Jak sem Zlá Aspon kdyby si mě tak znala..-_-
    • Natty ty nevieá písať vážne holčícká keby si ty vedela mám 9 rokov ok a ty dobre vieš že ty si sy len tu aby si sa hádala počkaj najprv z Vanesov potom somnou keby si sa nehádala z Vanesou!A ty kto si moja mama budeš mi hovoriť čo mám robiť!Boh vie aká si ty zlá dobre nepoznám ta ale ty mňa a Vanesu
  • Violetta je ten nejlepší seriál který jsem kdy viděla.
    LOVE YOU MARTINA ! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit