Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo miluje violettu -mam ho-ji rad(a), vazne zboznuju ji ona je vazne bozi ,udelala bych proni cokoliv rikam cokoliv *1* nwm jak to delas ze vsechno zvladas . Koncerty, modeling , Zpivat to mas v krvi a nejlepsi natom je ! ze te mam rada a kdybych te neobevila tak bych te ani nepoznala *14* posila pusi
  • nechapu co na ni vidíte vzdyt je voskliva to je teda lepsi mercedes *15*
  • vijoleta je fajn .učim se písničku veo veo kamča.mě připadá občas že si neumí vybrat . leon je vetší simpaták a hezoun než to mas který chodí ludmilou *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* terka *2* .a dej líbí jinak bude něco i otobě terka.nene tomas je lepší *3* a palec nahoru jinak bude peklo *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • Promiň že dnes nebudem vidiet Violettu. Ale je vihoda že opakuju. Ahoj
    • A kcem pozerat KIDS CHOICE AWARDS 2015 preto nebudem pozerat Violettu
  • videli ste to video kde sa violette snívalo že sa vidá z leona
    VIOLETTA 3 CAPITULO 30 *14*
  • teraz ta prave počuvam ako pievaš *4* *14* *3* *5* *15* *2* *1*
  • Martina neměří 179 cm ale 166 nejdřív si to ověřte než to někam napíšete *6*
  • um to já taky jen něgdy *7*
  • ViolettaLeon
    Tohle bude tak jako na osobnostech Seleny Gomez! Ona tam jedna holka nadávala a potom z ní vylezlo že na Selenu Gomez prostě žárlí tak ta Viki žárlí na Tini!!!!
  • simon.taran
    Já ji nenávidim stále jen Leone já tě miluju a dokola. Mercedes je super ale Martina ona je prostě K _ R _ A _ V _ A.
    • Ty jsi Pako tak to hraje v serialu ty snad vyš jaká je doopravdy? Tak drž příště hubu jo!! *16*
    • ViolettaLeon
      Nelíbí se ti??!! Nekomentuj!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit