Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *a kuklala ju
  • Chci byt tebou
  • ta co sa neozvete niekto zaumivavi mislim ti martinu tini *16* *16*
  • vaneso prosimtě piš česky ane slovensky kdo souhlasi at mi da libi
    • ViolettaLeon
      Ano souhlasím s Viluu jenom pro to že ty tomu třeba moc nerozumíš tak proč by nemohly psát slovensky???!!!
    • Viluu
      To tu ako nemozeme pisat slovensky? Ved to neni len pre cechov no aj ked tu nejsu skoro ziadny slovaci...
  • Hola Tini tienes Facebook :) ?
  • martina je dobra zpevacka i herecka a me se na ni libi vsechno a hlavne to ze je na leona hodna ale ten leon ji furt rika lasko nebo miluju te a tak a ten thomas je fuj ale martina ona je proste moc moc fajn a leon je tes fajn ale ludmila zla naty divna camila ma trochu velkou pusu a fraceska ta je tes fajn skoda ze martina neumi cesky *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • si super *1* *2* *5* *6*
  • martinaaaaaaaaaaaaa *14* *14* *14* *14* *14*
  • Je to ohromná blbka!!!!!!!!!!!!!! *11*
    Je vidět že je to blondýna. Největší magor na světě.
    Princeznička *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • To, že je to blbka je pravda, ale není to tým, že ma polovici hlavi prebarvenou na blond, ale tým, že proste taková je. Barva vlasú s tým nijak nesouvisí. A ni nevíš kolik blondyn je moudrých
    • promiň ty d*vko, blondýna nebo ne hlavně že ty seš ta nejchytřejší PPPPPÍÍÍÍÍÍČČČČČČČČČAAAAAAA na světě. Martina Stoessel máš můj obdiv. *14*
    • Viluu
      Ty si tu jedina blbka ked si myslis ze je blondinka! Je to len farba a neni vubec magor!!!
    • a na co si tu ty hrajes na nakou blbku si blba jestli si myslis ze tvuj nazor nekoho zajima di nekam!!! *10*
  • Ja jsem anna a sem na denisu moje segra je na vas nastvana a hodne
    • jaká sestra

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit