Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nela myslím že jej to nepovie ale dobrá otázka *3* *3* *3* *3* *2*
  • Jsi skvělá.Umiš tak nádherně.Mám udělanej na jméno VIOLETTA i e-mail.BYla jsem včera v kině na VIOLETTU *3*
  • Takže pro všechny co si myslí že je Martina s Jorgem - ne lidi vážně není :D . Martina chodí s Petrem Lanzanim a Jorge chodí už hooooodně dlouho se Stephie Camarena, už od doby co točil Viva High School Musical Mexico s ní chodí, takže tady je nějaká Tini naprosto vyloučená ;). A až tu zase budete psát že to není pravda, tak se zkuste trochu poohlédnout na googlu a všude zjistíte, že pro Martinu je Jorge skvělý kamarád a pro Jorgeho je Martina něco jako jeho mladší sestra. A jestli někdo napíše, že spolu jsou protože se přece líbaj na koncertě, tak lidi, vážně je to jenom hraný tak se na to zkuste dívat z tý reálný stránky ano???!!!! :D
    • Prosimtě co to kecáš za bláboli? a proč se teda Martina a Jorge pořád líbaj i v realitě??? Martina a Jorge spolu chodej a ty tvoje kecy mě nezajimaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *10*
      • https://www.google.cz/search?q=martina+stoessel+y+jorge+blanco&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ohh6U7jfN-nT7AbP8IG4Cg&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=624#facrc=_&imgdii=_&imgrc=9-zIfZoMiEQs2M%253A%3BJCxpD_eZ7jRVjM%3Bhttp%253A%252F%252F2.bp.blogspot.com%252F-0yLioV88Lh4%252FUTKeDbg6X-I%252FAAAAAAAAAr8%252FfsCD4RyFLqI%252Fs1600%252F46796_345933518852934_1447746737_n.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fteenvioletta.blogspot.com%252F2013%252F03%252Fbeso-falso-de-jorge-y-martina.html%3B735%3B206 tohle ti připadá reálný?:D
      • ty si děláš....chápeš že prostě spolu nejsou!!!!!podíváš se všude je prostě s juanem!!!ty si tomu věř ,ale nechpi to dalším
    • jojo tak tak;)
    • Ano to je pravda, ja som si pozerala Google a Tini chodí s Juanom ale niesu manzelia...Jorge s ňou není a vy to hovoríte asi len preto ze sa k sebe s Tini hodia ale tak to nie je. Boli spolu ale niesu
    • Konečně někdo normální!Už před nějakou dobou jsem tu psala, že spolu nechodí.Máš svatou pravdu TI DVA SPOLU NECHODÍ!!!!!!!
    • ViolettaTini
      No jasně to ti budu věřit ty je totiž znáš osobně co ?????? Jo a Stephie je vdaná a má dítě takže určitě nechodí s Jorgem!!!!!!!!
      • A odkud máš ty že je Tini s Jorgem, no?:D
  • Hola Tini,me gusta mucho que eres la mejor actriz y cantante el mundo...Espero que usted da vuela a la copia con Jorge...Soy tu fan número uno de...PS:Te amo y quiero conocerte *3* *14*
    • No určíte si to bude číst..... A ještě sis to přeložila na jednou z internetových překladačů co přeloží věty vždycky blbe.
  • ahoj martino mam te moc rada ahoj
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Jste úplně blbý nebo co?!! *15* *15* *15*
    Stoessel neměří 180cm, ona měří 174cm *15* *1* *1* *1*
    A že má vlasy obarvený na hnědo?! *1* děláte si srandu? :DDDD má je obarvený na blond, ona je přirozená bruneta, OMG!!:DD
    A ke všemu, Stoessel chodí s Jorgem Blancem a né s Juanem Lanzanim :DDD WTF?:D jste jeblý?!! *1* *1*
    když nic nevíte tak nepřidávejte sem žádný srajdy který nejsou pravdivý!
    *16* *3* *1*
    • prosimte si slepa je tam napsano ze meri 174cm a ne 180 porid si bryle *3* a taky si nepochopila ze kdyz je napsano Barva vlasů: obarvené- hnědá tak to znamená že je ma obarvede ale jinak je ma hnede a jak vis ze tini chodi s jorgem?? jenom proto ze ma roli violetty a ta ma vstah s leonem ktereho hraje jorge neznamena ze spolu chodi i v realite *3* *3* *3* a jeblá si spis ty. ty tvoje pojebane smajliky smejou se jak debilov* a kdyz to tu neni podle tvych predstav tak tu nelez a nepis tu takovi veci ktere by napsal jen ret*rd :)
      • tak ty si dobrá pí*a:DD
        174 cm tam je napsaný protože sem to opravila ty náno:DDD před tím tak bylo 180 tak raději nemel pantem když říkáš píčo*iny:D
        má je obarvené na blond a ne na hnědo, pokud vidíš že je má hnědý tak si taky slepá ty, koukni na "violetta 3" tam uvidíš že je blond, takže raději bejt tebou tak bych držela hubu jj?
        s Jorgem chodí říkala to v rozhovoru, já tady neříkám že když chodí s jorgem ve violettě tak musí i v realitě, to si řekla ty zlato :)))
        bože ty si fakt dobrá krávaa:DDDDDDDDDDDD
        jeblá si ty, ale v oki, obě dvě máme stejný smajlíky tak co tu meleš za srajdy?:DD
        nee spíš když to není podle tvých představ tak sem ty nelez, papaa zlato :*
        ret*rd není sprostý slovo :DD ty tu píšeš hovadiny takže zase klid jj? *1*
        bože taková jebnutá pí*a seš *15* *15*
    • Zlato a kde si prosimte zjistila ze chodi s Jorgem? :oooo
      • a ty si zjistila zas kde že s ním nechodí?:-D
        říkala to v jednom rozhovoru:-)))
        počkej, Natali? hej tak tebe znám vím kdo si :-DDDDD poznám to podle toho jak píšeš a jak se podepisuješ *1* *1* *15* smůla zlato:-)))
  • moc hezky spívaš a chtěla bych te viět jak budu mít 18 tak za tebou pujdu a i za ostatníma mam tě rada z celeho srdce a i ostatní ve violette to co sem tet napsala tak to řekni všem z violetti *3* *14*
    • tobě nedošlo že Tini se nedive na osobnosti a ze ti nerozumi?
  • Som tvoja veka fanenka paci sami ako spievas a druha cast violetti sa mi paci ale prva bola najlepsia. Možem sa ta spitat ze preco v druhej casti Tomas? (Pablo Espinosa)
  • To jako bylo na mě? Ty si na mě jako budeš otvírat hubu? Mně je jedno, žes tu byla první! Já jsem tu těď!
  • MARTINO TI CHODIS SKIM *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *11* *12* *12* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit