Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Si super a príť aj na Slovensko chcem ta strašne vidieť a nič v zlom ale prosím neskončí ako maili Cyrus. A nezabúdaj ze si najlepšia a supeeeeeeeer
  • Si debyl a magor
  • Vite ze ja z vanesou nemluvime cesky ani slovensky len umime protoze mi mame jazyk romsky:-D
  • Violetta je blbá *16* Furt chce dělat jen modelku aby vipadala pro Leona dokonale ! A eště k tomu spala s Diegem !!
  • violetta je naj,naj,naj,naj,najlepšia nacelom celučičkom svete. proste vie všetko.je aj naj,najkrajšia.je ešte krajšia od kravi ludmili.ludmila je naj naj naj najhoršia na ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelom ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelučičkom stete. proste je fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjj
    • Hej ty lianka a martinka ti si kr*va kazdemu sa paci niekto ini pre kazdeho je najlepsi na svete niekto ini ale zato nemusis urazat mercedes ona neni naozaj taka aku hra dobre?!!!!!
  • *16* *16* *16* Já tak nesnáším Martinu. Nechápu jak ji můžete mít rádi *10*
    • Každý má rád někoho jiného tak se do nás nenavážej !!!!!!!
      • Ani nevíš proč jí nesnáším. No a co že se proslavila jenom kvůli Violettě před ním jste ani nevěděli kdo to je *16*
        • No tak nečekaně, než se někdo proslaví, tak se neví kdo to je... Trošku blbost nezdá se ti ?
          • Ne moc se mi to nezdá
  • Hej cookie keby sa všetko nerobilo okolo tini tak nieje taka hviezda a načo bi bola hlavná postava keby sa to všetko netocilo okolo naaaaaj tini
  • Alenka porad mi akou rukou mam vrazit sami z pravov alebo lavov?
    • No podle toho jestli jsi pravák nebo levák.:)
      A proč jí chceš jednu vrazit?
  • Som tvoja najvecia fanenka možeš sa ta spitat že prečo v druhej časti nebol Tomas (Pablo Espinosa)
  • vileta ako sa ti môže pačiť ja to necapem nosi učes jako kôň preboha
    • hele proč to píšeš na její osobnosti co je ti do toho nika když chceš urážet někoho jiného tak to nemusíš psát tady

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit