-
KOPIE HANNY MONTANY.. -____- *6* *6* *6*
-
-
naser si
-
-
Violleta je moje sestra fakt
-
-
No určitě jo jasně je to tvoje sestra a já jsem její máma ↓
Já ti nevěřím,a nikdo jiný ti nevěří víš kolik lidí tu už psalo že je to její sestra a ona navíc nema sestru slyšela jsem že jenom bratra ale o nějaké sestře jsem ještě nikdy fakt neslyšela...▓no jo no lidi co si vymíšlí nesnáším...☺☻No tak se s ní vyfot a dej si to na tapetu mám violettu ráda
jestli si její sestra tak mi napiš jaký sport hraje nejraději... -
Jo a ja jeji deda:*
-
-
Každý ďeň pred tým ako začne tá p*čovina sa modlím aby vypli elektriku. Ešte sa dalo prekusnúť, keď na americkej detskej stanici dávali maďarské reklamy, ale keď na takomto programe začnú dávať argentínsku telenovelu tak to už kde sme do riti? Chudák Walt Disney sa musí v hrobe obracať -.- O.o
-
-
Zlatičko .... Precti si 7komentar od hora a prosimte pocitej i ty svoje nejsem si moc jista jestli to zvladnes tak sem ti to radsi napsala:**** pekny den puso bye
-
-
Ďalšia múdra -_- tebe nehovorí nič sloboda slova? *2*
-
-
-,-
-
-
-
Súhlas bro *1* :DDD
-
-
Prosím tě už toho nech si trapná jak to tu furt píšeš jasný !
-
-
To jsem myslela na tu holku jak se jmenuje tina stoessel
-
-
To jsem taky psala jí né tobě
-
-
-
Ahoj Martí ským budeš chodit ve violeťe
s Tomasem nebo s leonem -
-
z leonem
-
:D nechci to kazit radost ale ona ti neodepíše:D
-
-
Hej lidi vi tu pišete Ahoj Violeto ale ona si to nečte to je pouze webová stranka takže ta Violeta si to nečte a i kdybi si to četla určitě by ji to nezajimalo :D
-
Martina všetci mi hovoria že si sprostá ale ja si to nemisľim lebo ja ta mám rada pozerám ta od mojich 6 rokov mám 12 rokov dozvedela som sa že máš 18 rokov
veľľľľľľľľľľľľľľľľľľľľľľľľľľmi veľmi by som ta chcela vidieť na živo a sama prooooooooooooooooooooooooosi veľmi natočiš aj 4.čast Violetta. -
AHOJ MARTINO obdivuju tvuj styl a tvuj hlas mislim ze se hodis k jorgenovi blancovi prijedu na vas koncert violettamoc a moc amoc amoc a moc rada ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *14* *14* *14* *14*
-
ale ona je pekna aj je vysoka jak to má byt lebo tlusty lude su spatny *4*
-
-
A merim 151cm
-
To me urazilo ....vazim 36 a je mi 9
-
-
Milujem Violettu a tam jak psala ta Violettka 123 je pravda ... *16* Fakt spala s Diegem *16*