Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ona podvádí Jorge Blanca a toho druhého *8*
    • Ale vždyť to je uplný nezmysel raz chodila s Palom ( Tomásem) a teď tam nekde napsal že se hodí k Leonovy.... Tak Pabla dali preč a dali tam Leona a ona s ním podle mne vubec nechodí *3* je to len hlúpy výmysel *1*
  • Alebo mi povedz kolko máš loli ani ja neviem prečo sa ta pítam hovadiny!
    • Je mi třináct:)
  • Ahojte sievčata nehľadajte sa s kim chodí je hlavne že ju mame všeci radi a aj ja sa volám Martina a volajuma tini alebo Tina spievam tancujem chodím na hodini klaviru no fakt a viem spievať tancovať a hrať na klavír všetky piesne od violetti je naj a nemá cenu sa hádať a ak chcete volajte má tini :-)
  • ViolettaTini
    Ahoj znáte Tinin Twitter já ano i instagram a je opravdu její jestli ho chcete vědět napíšu tady odkaz. *4* *1* *2* *15* *15* *14* *3*
  • presne *13*
  • za to že si slovensku možes byť herečkou *3*
  • Takže pro mě neni Martinka nijak úžasná. *16*
    Myslím si že je nafest namyšlená.A dokonce to o ní ani nevíte ale bere drogy.Chudák *9* Dopadne jako Miley.Bude uprostřed konzertu dělat naprosto nevhodné věci a potom to zveřejnovat na webu *11* Neumí tančit ani zpívat.Miluje Justina Biebera *1* .Umí jen někoho cicmat jednou Diego potom Leon a potom ten 3.Je příšerná *11* *11* *11* *11* Je mi z ní nablití *11* *11* *11* A vy si myslíte že je dokonalá.Dokonce se dostalo i ven že je to anorektička.Je hrozně vychrtlá. *16* *16* *16* Je hrozně hnusná.O dělém ze sebe nóbl holčičku ale ve skutečnosti jsem jen usmrkánek.
    • BULDOG
      Seš normalní...?
      1.není to usmrkánek
      2.není namyšlená
      3.nebere DROGY
      4.není jako miley ani tak neskončí
      5.není to anorektička
      6.neni z ní na blití
      7umí tančit a zpívat...atak k těm drogám ona je nebere jí je nikdo nedá když jí je 17!A miluje justina noo a co to je její věc a ne tvoje....není to ani usmrkánek abys to nebyla ty když o ní tak mluvíš..,tobě by to také nebylo příjemne tak se starej o sebe *10*
      • Sofii1
        Ale je pravda že jej vzor je aj Miley Cyrus ale podla mna len treba veriť že má rozum a nebue ako ona, mám ju moc moc rada
      • Jako 1.ti lidi co ji moc nemusi tak at si ty komenty odpusti a vubec je sem nepisou:*
        2. Fakt ji neznate nevite co dela kazdy den:)
        3. A nemuzeme se zde hadame meli by jsme radsi resit Violettu(Martinu):D
        ja osobne kdyz jsem videla reklamu na Violettu tak sem si rekla co to zase bude za kravinu... Ale podivala jsem se na 1dil a zacalo me to zajimat a sleduju to porad:)
    • Já respektuji tvůj názor na ni a nebudu ti tady nadávat atd., protože máš svůj názor.Ale jen k tomu jak se pořád někoho "cicmá" je to její role a má to ve scénáři.A propó(sorry, ale fakt nevím jak se to píše tak se omlouvám, než mi tady někdo začne nadávat proč to sem tedy píšu atd...) jak víš jak se jmenuje i Diego který je až v druhé řadě???
    • A má vypchávky fáááákt ale je úžasná je moja druhá najoblúbenejšia herečka a speváčka rvá je candelaria molfese
      • Pardon prvá nie rvá :-D
    • Hej jo chapu ze neco z toho je pravda ale ja bych je nechala snit o tom ze je uzasna bez chyby adt... Stejne ji nikdy nepoznaji tak co uz! :/ a kdyz se treba podivaji na fotky na googlu tak na nekterich vypada jako stara babka vim ze ted me uz nesnasite ze jsem tohle napsala ale neznateji nevite co dela s kym a jak:D
      !!!!!!!
    • Mas pravdu Vio je krá.a
      • BULDOG
        Víš o tom že sis napsala tten druhý koment mas pravdu Vio je krá.a(to sis napsala sama aby to vypadalo že s tebou někdo souhlasí až tak blbí nejsme
  • Ahoj Tini já tě strašně, ale strašně obdivuju doufám že až vyrostu bedu jako ty procházela jsem mylion věci o tobě, ale jedna se mi velice zalíbila protože ty ses narodila 21.3.1997 a já 22.3:2004 a mé se líbíš tak sem píšu za Martina Stoessel je muj vzor a mám jí ráda :D
  • violettu nenasam je to blbost hrozne ma stve

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit