Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • budu mluvit slovensky čím chcete být až vyrastiete holky *3*
  • Já nesnášim Violettu jak ji mužete mít rádi promě je hvězdou LUDMILA! *11*
    • No,je pravda,že Ludmila je úžasná,ale já to beru tak,že Violetta je fakt úspěšnej seriál a už od samého začátku se od něj hodně očekávalo,proto tam vybrali ty nejkrásnější mladé herečky nejen v Argentině,ale i v Itálii.Je jasný,že někomu se prostě Vilu nelíbí,ale tak to prostě chodí,někdo jiný zase nemusí mít rád Ludmilu...
  • Prosim neviete kedy ide v kinach ten film Violetta o hudbe,choreografia a zakulisie? Kedy to znamena již brzy v kinech neviete kolkateho?
    • No víš on bude v kineh asi tak za měsíc!!!!!!!!!!!!!!!!Když to teprve dávají v TV tak to asi nebude hned ten den!!§ *2* *2* *2* *2* Ale nebouj určitě brzy !!!!!!!!!!Já tam jdu taky *14* *14* *14* Miluju VIOLETTU *14* *14*
    • Ahoj, film půjde do kin 8.5.
      • To mam narozky :-D
  • ahoj martino mam tě rada ilove *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • *14* *14* *14* *14* *14* Milujem TA Martina
  • ja ji mam radsi nez sebe o hodne jezis co bych dala za to a bych mohla byt ona *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • je pravda ze tini chodila s jorgem a mnely dite na youtube to je ja nevim jestly to je pravda *1* *1* *1* *1*
    • neměli spolu dítě jenom to vystřihli *3* .A nechodili spolu
      • Chodili spolu na youtobe je jak se líbají a tak
    • Ne!!! Oni spolu nikdy nechodili!!! A dítě nemají v žádném případě!!! To si jen vymysleli fanoušci!!!
  • TINILOVE té kouli vůbec nevěř já jsem si v duchu myslela zda je merchi s tini nejlepší kamáško a mě to řeklo určitě ne nebo jsem se zeptala zda chodila tini s jorgem v seriále (což chodí a ještě chodit bude) a mě to odpovědělo šance jsou mizivé přitom v trojce to bude mezi tini a jorgem hodně ale velmi hodně jiskřit a leon a violetta poletí horkovzdušným balonem.TAKŽE TÉ KOULI NIKDO NEVĚŘTE MELE SAMÉ PI----NY .a když jsem se zeptala jestli jsem gay (ze srandy) tak mě to odpovědělo ANO. schválně napište co si o té kouli myslíte vy.jo a ještě TINILOVE ONA A POTRATIT UŽ V 17 NEMYSLÍŠ ŽE JE TO TROCHU NA HLAVU *8* *8* *8* *8* *10* *10* *3* *3*
    • jak potratila ?
  • Mne sa paci tvoje pesnicki paci sa mi aj tvoj hlas a ako tancuješ. PS mozes prist na Slovensko :D
  • Viluu
    Tak to je zvlastne...asi pred tyzdnom a viac nebola Iveta Bartosova snad ani na 50.mieste a teraz 5. To nie ved ona dobehne tini!
  • Ona chodí s Juanom Pedrom aby bolo jasné. Koncert Violetta na Diseny bol supeeer a ona je best *14* *1*
    • A jak to víš ???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit