Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Víte co taky mě štve že violetta Musí Být Ve všem První atd. Ale Nesouhlasím stím že by to hrála špatně sice to někdy přehaní a taky mě sere že první chce léona pak diega a pak zase léon pořad dokola. Ale serial violetta mám moc rada a ji tini mam rada i když mě někdy štvě a nemyslím že by všichni svou roly hraly .
    A každý má svůj názor pokud se To někomu nelíbí a nebo si myslí že Tini není dobra herečka jejich názor (Y) Ja mě osobně se to Libí .:Ddd A tini mam taky ráda
  • ohaj violetto jsi fakt dobra moccc te obdivuju jsem tvoje faninkaa kdybich mela ten talent co maš ty. violetto nejvic ti to sluší s tomasem nevim proč si ho nechnela na začatek ano ale pak si byla jen leonem a to mi vadilo nejvic. je škoda že odešel tomas bez neho to nebude ono. mam vas moc rada vjechy kdo hraje do violetty moc vas mam rada ale nejvic tomase a violettu ale leona ne. tomas je nejlepši jo a slišela sem že tomas bude ve violetta 4 tak to bude dobry proste skvely uš se tešim na violetta 4 jo tomas superr *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • ty jsi deb*l violetta 4 neexistuje kdyztak byde mozna tomas ve Violette 3
  • Co Violetta tady nebude ?? ale já sem viděla na google že bude *14* *3*
    • este neni potvredene ci bude v prahe ale ak ano tak to bude naozajstna violetta andys1000
  • Martina je super,a asi si tihle zprávy čte. *14* *8*
  • A skoro každý vie že ste niektorí slováci.
  • JÁJJ a jakych městech to bude ??
    • ViolettaLeon
      A co??,
      • to kino bude v jakych mestach :D bude to aji v hradec kralove ?
        • ViolettaLeon
          Určitě!!!! *3* *3* *3
  • Vie niekto violettine mobilne čislo prosim vas !!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!
    • cislo tini nikdo nevi to vi prece kazdy a proc nejdes zani a nezeptas jse ji *15* *3*
  • Nika:Slováci sú ako Češi len aku rád iný jazyk už som skončila koniec!!!!!!!!!!!
  • Máte snad Nějaky Problem Proti Ciganum? Nebo co? A jestli Jo tak To hned Vyřešíme?
    A nechapu proč O nich je tady vubec řeč Tohle je martina stoessel a Nikoho nezajima že někdo nema rad slovaky cigany a Atd.! Si to cpěte jinam :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Takže Lol
  • tini je prekrasna holkaa ale rekla bych zeji je vic nez 17 lett

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit