Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wata-fack ja som dostala 3/3 znamku v skole a ja si to chcem fakt opravit tak mi neplnte hlavu vasimi picovinamy teda komentarmy lebo chcem mat dobre znamky tak mi neplnte hlavu komentarmy da pip.
  • Mě je to jedno ať si Martina a Jorge chodí s kým chcou aspoň se mají dobře a mají se rádi *3* *4*
  • No Tomas Je Hnůsny Vůbec S K Violettě Nehodí Spíš se K Hodí k Ludmile a Violetta K Leonovyyy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Martina je dobra ale na Leona nemá a preto by som bola rada keby ľudia boli na leonovom fanklubu a podporovali taký nebeský talent ako je on a nech sa strčí (Martina ) lebo ked sa ešte raz pokúsi poraziť leona (v com Kolvek ) nakopem jej rit *12*
    • jeste aby jsi tu jeji rit nasla :D
    • to ze mas radsej leona pis do komentarov jeho profilu a ne sem !!!!!
    • Si sprosta a ty nikdy nebudes mat hlas colen ako ramallo
  • Ha ha já vám mužů dat lístek protože tůní je moje sestra
    • 1. je to Tini a ne tůni 2.ona má bratra a ne sestru a 3. nejsem takovy deb*l jako ty abych napsala nebo uverila takove pi*ovine
    • To ti máme věřit Aneto ? Vždyť ona žije v buenis Aires a mluví španělsky a má bratra ne sestru !!
  • Tini všichni se daj opsat jen ti ne . Ti si vínimečná si supr. *14*
  • violetta je příšerná!nechápu jak jí můžete mít rádi!Aha vy ji asi milujete *14* taková láska:-) haha ste blbý
    • *11*
    • A můžeš mi vysvětlit když říkáš že nemáš ráda violettu(martinu) proč máš její fotku na tapetě hmm... já to fakt nechápu
    • Nene Violetta je náhodou přátelská dívka já si mislím že kdo jí nemá rád tak není přátelský *16*
  • Bože ja neviem písať malo by to biť ty bi si mala biť angličtinárka
  • Anet moc si vymýšlíš
    kolik ti je?Bez urážky ale vypadá to že je ti 5
  • Myslíte si ze přijede az k vám domů?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit