Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A alenka si apsolutne trapna predvadzas sa a nikdo nevori ze tini nevie spievat ved kazdy hovori ze je dobra a spieva dobre len ty si slepa
    • A co mluvíš... Vždyť ta Bara Maťo Laura Simi říkala, že má obyčejný hlas. Tak jsem na to reagovala, svým názorem, protože si myslím, že má Tini opravdu krásný hlas... Navíc její hlas jen prosperuje... Nemusíš komentovat vše, co napíšu. Já se taky neohlížím nad každým tvým absurdním komentářem!!!
    • Já že jsem trapná? Děláš si srandu? Ty jseš trapná, ty primitive!!! A nepředvádím se, protože poravdu nemám důvod, proč bych se měla předvádět!!! Abych zaujala tebe? To určitě... Vy všichni extremisti jste mi ukradení!!! Takže si na mě nedovoluj!!! A nauč se gramatiku!!!
  • Ja tvojr nesmislu pocuvat nebudem to ty sisi zacala. to ty su blazon a ked si starsia tak starsie dievcata si uznavaju svoje vlastne chyby a kolko ze ty.mas rokov lebo pises ako 1rocne dietatko
    • To si fakt myslíš? Takže za 1.Já nedělám žádný chyby. A za 2.Jestli si fakt myslíš, že starší lidi uznávají svoje chyby, tak jsi fakt naivní, protože to není o věku, ale o povaze!!!
      Já nepíšu jako, kdyby mi byl rok. Kdyby mi byl rok teprve bych se učila chodit a mluvit, takže bych opravdu neuměla ani psát a ani znát tolik slov a jejich význam!!! To ty máš blíž k tomu psát jako, kdyby ti byl rok!!!
  • Me gusta su programa. *1*
  • Je suis d'accord
  • Jsi užasná!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14*
  • v našEJ škole je tvoja fotka a si sexy to zSI namena žE EKNA
  • Barbora 10 ma pravdu
  • el más hermoso en el mundo, ustedes saben lo que yo daré por ella que yo la vi todo mi corazón desde el najlebsia y todo el mundo le gusta y najvedsia Copier es fiorella como una victoria del amor Leonetta lo caute
  • Mě se nejvíc hodí k Jorgemu, mohla by s ním i chodit. Nevím proč tam píšete že s ním chodí, nechodí.
  • Natali
    Aspoň tu píšu co je pravda a nepíšu co je lež třeba nědo na osobnosti napsal do novinek že Martina a Jorge s polu chodí což není vůbec žádná pravda!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit