Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Happy birthday Tini 17years *4* *3* *14* *4* *3* *14* *4* *1* 21.3.2014
  • Všetko naj Tini ♥ aj ja som mala narodky 13.3 ♥ všetko naj :* *14* *14* *14*
  • Jak moze 16 Rocna chodit s 22rocnym ?
    • to je jej fuk.................... *7* *7* *7* *5* *5*
    • Victoria24
      Ale veď to je iba film :) *4*
  • A Natty pečo vešetko píšeš s dvomi o nikdo nato neni zvedavý a potom že prečo sati z vanesou len smejeme!"_" čo tá to nenaučli v škole? :3 a viem čo to znamená lol tá blbosť ktorú furt píšeš tak je to kravina
  • Ako ste bohli povedať že Bella má krajšie vlasy. Keď sme pozerali na parket tak mala hlavu ako bosorka a v inej časti je ako mop. Tak to má lepšie vlasy naša 56 ročná babka. Alebo náš bratranec 14 ročný . A Bella Thorne má na hlave zaseknutý mop a ty tu hovoríš ty em že má pekné vlasy a prečo sem zatahujete niekoho iného? Violetta teda Tini mala vždy krajšie vlasy ako vaš mop teda Bella
  • mONIKA ti sa do Tini nestaraj proste ju nepoznas
  • Alenka ty budes rozkazovat tak ty chot niekam inam aha ty si kralovna daj pokoj neverte robte si co chcete anechcem sa hadat
    • Ty dej pokoj! Já nerozkazuju! Já jenom říkám, že vaše kecy tu nikoho nezajímají! A proč bych měla jinam chodit já? Jestli se mnou máš problém, tak odejdi sama, protože tohle je svobodná země a ty mi nebudeš říkat, co mám dělat!
  • Denisa1112 víš co můžeš držet tu tvojí klapačku nikoho to nezajímá blbko blonďatá
    • ty jo ty si na holky ooo tobě se líbý denisa ty jo ty si píčovinská blondýna krávovskápičinovská kra..kra..krá..
      • co že ? Já nejsem na holky jen jsem jí řekla že je blbka co tu mluví nesmysli
  • Martina chcela by som ta vidiet naživo *14* *3* *4* *14* *4* *3* *3*
  • eres increíble!!!
    *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit