-
Ano, Martina Tina Konušová má pravdu,nehádejme se s kým chodí vždyt je to její osobní život,i když si tady to nepřečte tak si myslím že vám by se nelíbilo kdyby vám někdo kecal do vašeho vstahu nebo by se bavil o tom koho milujete škaredě.Pravda ,hlavně že jsme její Faninky s velkým F. PS:tím že si to tady nepřečte jsem myslela jako že si tady nepřečte to jak tady někteří říkají s kým by měla chodit nebo jak někteří říkají něco o juanovi. Myslím v dobrém.
-
Teď se se mnou budete všichni hádat a psát o mě nesmysly? Hele někomu třeba vadí věkový rozdíl ;) a co myslis si že když tu napíše že vám není 13 ale 10, 9 let tak je to lepší? Spíš horší !!
-
Všimli ste si, že Violetta v 80 časti 3. série strčila Leonovi jazyk do huby keď sa líbali?jac som sa na to pozrela ako Violetta otvorila ústa a potom tam dal Leon paprču aby nebolo vidno že mu strčila jazyk do huby.
-
Con Jorgem se corta por sí mismos. Eves increíble. Te amo Tini. *14* *14* *14*
-
Lidi musíte se tu všichni hádat k čemu vám to je. Každý má svůj názor. A řeknu vám to není Martina Stoessel jen to je její profil. Ona vám neodpoví! Jen to je obyčejný profil co někdo založil a dal nějaké info o ní aby jste něco o ní věděly.
A fakt lidi nehádejte se. Nikdo z vás není sestra Martiny. Hele mějte se rádi hádání akorát ničí přátelství. -
Mě se hrozně libi Violetta-Martina ale ona jsi nevi jakiho kluka jsi ma vibrat *14*
-
Chodí ze Stephanie už to pochopte. Ze Stephanie byl už dávno před seriálem Violetta.
-
FUJ *11* *11* *11* *11* *11*
-
-
-_- No jasně FUJ leolivo!
-
Ty jseš fuj
-
Co jako fuj Leolivo! starej se o sebe
-
co fuj? :o
-