Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahojky, řeknete mi prosím, s kým teda nakonec Tini chodí?? Já už se v tom nevyznám!
  • Vio si naj lepši mam ta srašne rad te amo tinu *14* *14* *14* *14* si naj
  • ale jaks jí napsala bezdák tak jsi zabodovala violetta je rozmazlena
    • kdo zabodoval *10*
  • Martiny Stoessel jsem největší fanynka ze všech teď budu mluvit o Violettě. Mám její : úplně stejný deník, 4 nebo 5 knížek, sluchátka do počítače, sluchátka do mobilu, sbírám její všechny časopisy (k tomu ty dárky), plakáty, skoro všechno!!! Prostě sem její nej nej nej nej F-A-N-Y-N-K-A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Holky můžu si na vás něco zeptat milujete Violettu? Určitě jo že jo tak čus lidi
    • No jasan ze ji miluju mam od ni skoro vsechnooo
    • Tak to TĚŽKO !!!
      Největší fanynka Violetty jsem já !!!
      Mám všechno Violetta : 4 cd, všechny druhy knížek, co se v česku prodávají, osušku, povlečení, prostěradlo, 2 polštáře, šperkovnici, pokladničku, kabelku, pouzdro, pastelky, tušky, fixy, strouhátko, gumu, pravítko, propisku, krabičku na svačinu, plakáty, sluchátka, přívesek, klíčenku, sešity, bloky, parfém, DVD, všechny časopisy i s dárkama, návhrářské bloky, všechny písničky v mobilu, tapety v mobilu, atd. ...
      Tak kdo je tu teď největší fanynka Violetty ???
      Já !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-);-)B-)
      • Nevychlubuj se ja mam zas pulku toho co mas ty hehec nejsi jedinacek a na vanoce si preju vse violetta
        • boze to ze mate od ni skoro vsechno neznamena ze jste jeji nej nej faninky a jste fakt ubohy
  • prídes nekedi do Filakova?tak som mislela ze voletta, leon, frwncesca,camilla,naty,ludmilla,andres,maxy,brodvey,diego,lara,ana,angie,pavlo,
    herma,prídete nekedi do filakova?
    • Dievčatko neviem kolko máš rokov ale martina stoessel si toto nečita !!! Pochop to!
      • kvi kvi kvi kvi kvi *12*
  • violetta ja ťa žiadam aby si nie chodila len s chuanom pedrom lazzani ale aj s chorchem blancom. *10* *14* *4*
    • BULDOG
      Bohužel ji asi žadat nemužeš :'(
  • prý že je Martina Stoessel nejlepší kamarádka Jorge Blanca ale kámoška ¨to sleduje všechno a říkala že nechodí s Jorgem Blancem že má prý manžela *9*
    • ViolettaLeon
      Tak vzřiď kámošce že manžela rozhodně nemá a nikdo neví s kym teď chodí!!
  • tak s kym chodi pro boha ja uz sem s toho vedle *13*
    • s oby dvoma *2*
  • Ona Nechodí s JORGEM ona chodi s tym lanzanim ci jak sa vola lebo je tam vztach napisane !!!!!! *10*
    • Ninocka
      Ale ona s nim môže chodiť, lebo niektory tam davaju aj niekedy klamstva vieš§!? *9* *10*
    • ale ve fime o tom sa tu rozprava nie o tom s kym v skutocnosti lebo vo violette je s JORGEM bohuzial... *6*
  • K komu si pisala? a každý má svôj názor

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit