-
ahoj ja se koukam kždi den na violettu a beži od pondeli až do padků jo a v noci ji opakujì zacitki asi ve12 bo
5 ale jine dili -
je to hrozná
-
Silva prepac nechcem ta kritizovat ale hlasivky niesu usi ale hrdlo mala si namysli bubienky
-
Hello tini *4* *4* how are you and gods *4* l love you brilliantly great *14* tancis great ... gdy budeš in brně .... *12* *5* im your fan I like violet. Ilike the french... Ilike a camel... Ilike naty ...Ilike maxi... Ilike the brodveje... Ilike federeka...Ilike leon... Ilike him... *14* *14* *14* *4* *4* *5* *12* *12* *12* -.-.-.-.- Ilove you all . you are a fool
-
Někde jsem četlaže měří 165cm a tady je napsané 179cm, tak nevím.
-
Nemohli sme ty hneď od písať lebo sme teraz došli z kostola. Ja tam nechcem chodiť lebo musíme vstať skoro ráno.:-) :-) :-) :-) :-)
-
Jo to je pravda ona pro vas udělá koncert v Ostravě a Brně jestli chcete
-
Ahoj Tini mám te mooooooooooooooooooooooc ráda si supr si geniální
a pkne se oblékáš, drž se. Nezaboudej Tini že te mám ráda.
*3* *3* *3* -
A moj nazor je taky ze ti si debil/ka. A nevies ktore herecky su pekne aktore dievca alebo chlapec je pekny ty si u skaredcou aj ked ta nepoznam a mam stastie ze ta ani poznat ani raz ta neuvydim lebo nechcem a ty si z ceska a ja zo slovenska.... ty blazon a toto bol moj nazor.
-
Přesně Natali můžeme si komentovat co chceme je to naše věc tobě 15 mě 19 no jo letí to *7*
-
-
Njn ale ted me stve ze se violetta zase opakuje...! :/
-
-
No jo no
-
Mě taky štve to opakování čekala jsem 2.sérii.
-
-