-
Jako mám ráda ten seriál Violetta. Ale Martinu nemám moc v oblibě. Hrozně mě štve,že se proslavila jenom kvůli Violetě. *16* *16* *16* . A Violettu ve filmu nesnáším!!! *16* Vím že je to hlavní postava. Mohla by taky nechat nějakého kluka ne? A má všecko co chce. Promiňte ti co jí máte rády. Ale toto je jenom můj názor.(Jestli se ptáte proč jsem to jsem napsala a že nikdo není zajímavý na mé řečičky,proto že jsem se nudila). *2*
-
Horor-barbie nebude sa stebou hadat je to tvoj nazor je ju mam rada ty nie ale ja stebou nesuhlasim a myslim ze nikdo"
-
Prosím všetci fanúšikovia a fanynky Martiny nenavštevujte moc profily iných celebrít čo sú na rebríčku lebo to im pridáva hlasy chodťe tu a pomôžme jej spoločne! *14*
-
Je hrozna
-
-
To vlobec nie len jej frajer
-
-
ta co nipises martina nnapis *10* *14* *4* *5*
-
Anonym nevěr jsou to moje sestry i bratři zavidis ze
-
-
OMG ty si ty si zrelá na liečebnu :D alebo máš 8 rokov... Toľko klamstiev na jednom mieste :D.
-
-
ja ti vôbec neverím a ako sa voláš ked mi povieš tak ti uverím *3*
-
vs dvě hádalky jste směšný *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
ona si to ani nečte vy jte tady a čekáte až vám odpoví ale ona je v argentýně a je hnusná blondýna a vy všichni jste fakt hrozný že čekáte až odpoví začněte něco dělat lidi ne jenom sedět a válet se u počítače běžte třeba vyvenčit psa nakrmit rybičky uklidit si pokoj pozvat k sobě přátele a bavit se a ne tady jenom se tak válet okamžitě se zvedněte a poslechněte co říkám já jsem totikrálovna zeměkoule a vy jste p
*12* rasaa *12* *12* ta -
-
Tini není v Argentíne momentálne je v Los Angeles kvôli filmu Tini el grand gabio de Violetta a čo tu vlastne robíš??? Je to stránka pre fanúšikov a je to naša vec či budeme pri PC alebo krmiť ryby a nemyslím si že každá z nás sedí len tu a nerobí niečo iné
-
co jsi myslíš ? Tini o proti tobě hodně věcí dokázala... hlavně není na blond :D ok jsou totálně tupí že si myslí že jim odpoví , když je to CZ stránka . Hele ty o ní nic nevíš tak o ní takhle nemluv. Jo a nauč se psát:D nwm co znamená totikrálovná :D a Argentíně :D proboha kolik ti je ty malé děcko , dit ani neumíš psát . Violetta je nádherný seriál o hudbě a přátelství atd .. tento seriál má aspon děj , za to třeba Jessie je takový nedějný seriál o ničem ... NEMYSLÍM SI že by jsi byla královna zeměkoule :D dostala jsem výbuch smíchu , nikdo totiž není královna zeměkoule :D
-
-
ZDROJ specialně pro Sofii1 : http://www.karaoketexty.cz/koncerty/koncert-2014-5380
-
-
Mne to nejde, vraj je to chybne....
-
-
http://www.karaoketexty.cz/koncerty/koncert-2014-5380
-
-
Dakujem uz to ide
-
-
-