Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anča má pravdu není namišlená to ti si namišlená *11* a už nic rači nepíš
  • si pjekna a zlata *14* *3* *3* *3* *3* *3*
    • Jako promin ale za 1. tini neumí ČESKY ! a za druhé vůbec neví že tato stránka existije ;) ;) :) doufám že si to nevezneš jako HATE ! ? :)
  • Micaela to že je TINI tvoja teta to ti nikto neuverí. *7* *7* *7* *7*
  • violetta je uplne nej ja som ta najlepsia faninka a kezby som bola spon jej asistenka alebo nej bff *1* *1* a nebo jeji segra a taky ze je ta najlepsia spevacka na svete uplne je super a uzasna a kezby chodila s jorgerom a libali by se kazdy den *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *3* *3* *2*
  • Nééééééééééééééééééééééééé bééééééééééééééééééééééébééééééééééééé ten koncert už byl :(
  • Jsi trapná a Ludmi (Mechi) je o 100% hezčí.. *16* *16* *16* *16* *16* *1* *1* *5* *6* *6* *6* *6*
    • nemas pravdu si hloupi tini je o stokrat hesči nž ty
  • NO ona totiž bude i druhá serie a tam nakonec bude violetta s leonem ale v 2. serii ti bude trožku jinak protože se tět bude prosit violetta leonovi jako on v 1. serii *5* *3*
  • Vy ste všedci sprostí
    • ty si asi jedina *3* *4*
    • asi si ty. neohovaraj a mysli si co chces *15* *1* *10*
    • NAJ PRV SA POZRI NA SEBA ATA OHIJOVAR LUDIti si sprosta ha ha je to ha mne je to jedno co si mislis mmm *16* *15*
      • pRESNE TAK TERI A TI LILI AKOZE KRASKA SVETA SA POZRI NA SEBA A LUDIA SA SUDIA PODLA SRDCA AK SI TO MYSLIS ZE VIOLEETA JE sprosta
        mysli si to ale nepis to tu tu sa pisu pekne veci o violette
        *15* *1* violeta je top
    • Sprostí jak to myslíš?
    • hola lili kráska světa no my sí que is
      QQUQ gracias
  • Tak jsou manželé nebo ne??
  • vžyd tady to máte blbě *7* ona chodí jen s juanem a jorge chodí se stephie *7* *7* *8* *8* vím že by jsme si každý přáli aby oni dva chodili spolu ale tady na té stránce má být to co je pravda a né to co chceme
    • BULDOG
      Važne od kdy přesně..?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit