Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BULDOG
    Ahoj fanoušci violetty.
    Dnes jsem přišla ze školy a řekla sem si,že udělam takovej malej tabor,budu ho možna pořadat je to v Praze,Ostravě,Brně....
    Je to takový tábor violetta,..bude tam zábava na celý týden,v takovém lese,
    Bude to prima! budou tam soutěžě atd....Kdo chce..musí tam bejt alespon 30 lidí....
    informace↓
    9.7 2014...
    dorazily bychom tam a jestli máte zájem je to zadarmo! Je to na téma Violettta!!!♥!!!Někomu vadí že je to zadarmo tak za celý týden 150kč
    A jestli pojedem o tom posoudí vaše libí\nelíbí...BUDU SE TĚŠIT..
    Přihášení...
    Jméno:,Přímení:,Věk:,Email popř facebook\skype:,telefon: *4*
    • BULDOG
      Jěště 2dny,na hlasovani a nebojte se nepodvadíme deti a tak je mi už 19 let a děti mám moc moc ráda :-)
      • Ja bývam na slovensku a je mi to ľúto :-(
  • Sorry za gramatiku v tom prvom texte
  • a už stačilo
  • Happy B-Day Tini!:-)
  • To nedava zmysel tini je pekna
  • ViolettaTini
    Já nemůžu uvěřit že nám odepsala !!!!!!!! ps. Jestli nějaký Majk Sprit předběhne Tini tak to sním nedopadne dobře !!!!!!!!
    • On ji asi nepredbehne ale mam pocit ze Tini prva nebude lebo miley cyrus ma neco cez 700000 :-(
  • Hele nevite tini adresu? Ja ne
    • Nie... ale býva, tam kde v seriálu Violetta. (Ževraj) :)
  • Jsem Martina Stoessel a chodím s jorge blanco haha *14* *2* *14* Milujem seriál Violetta vi taky *14* *14*
  • Ja neviem ci nam odpise Martina ady
  • Sandra vies ze chorche se tak nepise ale sato pise jorge ps nauc se psat mena
    • BULDOG
      Ale no tak...tak ji nech no tak neumí psát chapu ze ti to muze vadit a nějak se do tebe nenavažím ale je možná malá :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit