Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja jsem opravdova je mi 19 let Buenos aires klidne vam dam vsem podpis miluji vas :D vsech ny milackove (sem i lezbatajim to pred vsemi ale mam holku a nebudu psat presny jmeno je to franceska z filmu violetta a modelku delam protoze se mi chce to delad poznavam pak novi holky a mela jsem jednou sex s klukem a on mel ale kondom a ja chtela mit miminko jako ostatni mladi holky a kdo neveri tak at mi napise ja se ve filmech a v telefizi u vsude pretvaruju jsem herecka to vazne moc dobre umim a kdyz by nejakej kluk chtel sexinkovat tak mu rada vihovim pojebu ho jasny v tavorce pouze to tajny moje lezbicky a milackove vicucam klukum kokotky a holkam mim lezbickam hubicky a picinky a pojebu vsrm
    • ty si fake! tini není lezba,nenadáva a píše a hovorí bud po španielsky alebo anglicky! ty pi** malá!
    • určitě to není martina stoessel já jí nesnáším zpívá tak trapný písničky je to nejhorší zpěvačka vubec jako herečka je hrozná směje se tak křečovitě a tančí eště huř než moje tří letá ségra je to prase *12* *12* *12* je hrozná pizza*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • si blba ti debilka jedna hnusna *11* *11* *10* *16* *16*
    • Violeto ti nemůžeš mít holku a zvlášť francesku
    • Blázen! Blázen! *16*
    • a jak může mít holka s holkou sex *8*
    • jasně!! To ti tak budu věřit!!! Já Tini miluju a vím o ní všechno a ty si hraješ na Tini ale nejsi si lhářka Tini neumí česky, nepsala by o takových vymyšlených kravinách a ona není na holky to si možná tak ty ty hajzle Tini má kluka. Chceš jen všechny V-Loverky a Tinistas jen odradit ale na tuhle kokotinu ti nikdo neskočí!!!!! Parchante hnusnej
    • krávo -__- *16* *16*
      • vždit mate pravdu tini by nikdi nemohla niečo take povedat a tini nie je NA HOLKI kdiž se v seriale libala s leonem *4*
      • Presne tak aj ja sa volam Samanta
  • Prosím nemôžete mi povedať čo bolo dnes vo Violette asi tak prvych 10 min, lebo som nebola doma a chcela by som to vediet...aspon prosím poevdzte ako to Angie povedala ked: Violetto já jsem tvoje...(prosím co povedala. Dakujem *4*
    • Ze je jeji domaci ucitelka a profesorka a ze ju nemoze hodnotit alebo nemoze bit v porote
  • Ja viem ale chcem byt tvoja kamarátka chápem že nechceš
  • ahoj mám vás strašně moc ráda JSEM TO opravdu já tini OPRAVDU PŘELOŽILA JSEM SI TO CO PÍŠU DĚKUJI I VY JSTE TAKHLE NADÁNÍ MÁTE TO V SOBĚ Z LÁSKOU
    TINI *14* *14* *14*
    • Ahoj violetta mám tá moc rada
    • No to ti tak budeme věřit
    • Tini vas con Jorge blanco ? *14*
    • te amo Tini *14*
  • Nevíte jak se dá změnit tahle fotka?
  • Konečne sa s ním rozišla *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • MeEncanta
    Aááááá, dnes vo Violette! Ramallo vie že Angie je sestra Maríe...Som zvedaváá, zrejme sa to začne už meniť keď to vie viac ľudí a čo sa stane medzie Angie a Germánom a este aj medzi Violettou a Leonom, Francescou a Tomásom. No som zvedavá *1* *1* *1*
  • leon má dítě ze stephie vážně najděte si na osobnostech jeho fotky a na jedné té fotce drží mimino a to je jeho mimino viděla jsem to na google jo a PS:stephie není podle mě vůbec pěkná *12* *12* *12* *16* *16* *11* *11* *10* *10* *13* *13* *9* *9* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
    • Si normání...?To mimino není jeho oni jsou asi příbuzni chodí se stephie to jo ale nemají spolu dítě kde si to vzala(blný koment...) *16*
  • Muzete si psat nebo s..tse na vzajem jako jinde??Martina je super holka je super zpevacka a herecka tak uz jdete nekam jako
  • mám tini hrooozně ráda.ale lidi!! probuddte se tohle není officiální stránka martiny ale životopis který někdo založil!!!!!!
    • jj vím je to hnusná lhářka ale na to jí nikdo neskočí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit