-
Nina má pravdu sama jsem malá ,ale takm hloupá jako ty wtf chovej se normálně je to jen seriál.
-
-
No a mimi pochop že aj my sme malí aj ja mám len 9 rokov. To nič nezna me ná že ostatních musíš ohovárat=-O ked sati nič nepáči tak daj pokoj
-
-
Fantomas jade sa nepiše shade nauč sa pisat
-
Jo ale to je moje sestra ne vaše a já bydlim v Argentině tam sem se i narodila a jmenují se Anet Alexandra muzlera stoessel
-
-
já jsem z argentiny a píšu tohle na překladač jinak česky neumím.jo a tam jsem se i narodila aneto jo tak mě neber identitu já jsem setra alby,martiny,atd.jo a jmenuju se alexandra ricolambre stoessel blancoová jo tak co *16* *16* *16* *16*
-
-
Ahoj, hele nic proti, ale mám nastudovaný celý životopis Tini, píšu o ní články na stránky třeba jako je wikipedie.. atd a nikdy jsem o žádné sestře neslyšela.. :D a kdybys psala přes překladač, tak to nemáš takhle nespisovně. :D a blancoová? really? :D asi fanynka "Leona" ? co? Jorge Blanco jen tak pro pó nemá s Tini nic jako v rodině společného ;) a jo, taky by si neměla na osobnosti.cz české jméno puso.. :) ;) a já v Argentině byla minulé léto na koncert Tini, mám s ní jednu fotku a víc chudák nestíhala, tolik lidí jsem v životě neviděla a vy tady říkáte, že jste její "české" kámošky? hele, to už je moc.. :D
-
Myslíš že ti někdo věří Deniso? Leda tak vesnu by si byla sestrou Tini XD
-
-
-
Ti musiclove prestan nám nadávat a chod se vidspad protože vidno že nemáš rada hudbu a co že píšou česky je to ich viec ne tvoje 9 leté dite se tebe postavilo které chodí do 3 ročníka.....
Ps nemám ráda českej jazyk -
-
mě je uplně jedno kolik ti je a hudbu mám ráda ale štve mě jak si tu vymýšlíte !
-
-
violetto to neni pravda ona žije v argentíně ne vnáký vesnici přestan si laskavě vimějšlet souhlasim ze slniečko *16*
-
a co kdyz jo co ty vis *16* *16* *16* *16*
-
martina ty ani nevieš ako sa piše Myley Cyrus
-
Je to mega kr*va nenávidím ji , je to nejtrapnější osoba na světě a pěkná blbka . Je mi z ní na
zvracení!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* Je to prase! *12* -
-
kdo je podle tebe prase ty prase *16*
-
No Dovoľ Jedina P_ča si tu ti
-
-
Ne Martina je tu p*ča *3*
-
-
-
Ahoj mě se moc líbíš ............. ale chtělobyto přibrat