Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tini chdí s Jorgem???????????? A kdo je Stephani???????? Napište prosím.
  • a už martina nikdi nepíš
  • A dávám to do překladače to co Tetka píšu já jinak neumím cesky
  • čau tini milujute *15*
  • nojo ale nespiva špatbně i mercedes se dívim že sou super kámošky nej lepši a serialu ne jen to hraly lodovica comelo je tk krasná a dobra spjevačká a skvele spivá moc jako tini a všechny v tom seryalu ale ted nemužu ujeřid skim chodím teda lodovica comelo a mercede xabiane den cede leon nojo co se da dělát v serialu se tak nehovaly chodíly podle postav třeba violetta z leonem frančeska z markem a camila z borvey jeto složity moc ted přide novej seriál 3 řada violetta a budou všichny jini tam tvaře violetta se vratí k leonovi a frančeská bude s dyegem a Ludmila bude s federikem y violettina sestra violatty tatá si vezme ludmilinu mámu a pak v šichní tam bude jiny zmenej se tam budou tam starži a pisníčka skonči *1* *15* *3* z Ludmilou a z violettou ž tastně
  • Me encanta la música como tú martino te quiero mucho y te estoy hablando Checa Traducir y eres demasiado bueno užasná inteligente, honesto, mejor, confianza, y así sucesivamente diversión y juego bien Por favor, ven en algún momento de Sternberg en moooc Checa que por favor por su bien yo también maté mucho que amo kéžbych que he conocido que užasná favor odepiš *9* *9* *9* *9*
    • To není španělsky vzala jsem si překladač a napsala si tam něco jako: Ona vim byt cecilka a mit na motýl to jediné tam je...
    • hele nemusis prede vsema delat ze si spanelka protoze spanelka by nenapsala: kéžbych, užasná a odepiš *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • happy birhdayy:***♥ i love youu
  • si ta nejhezci holka nikdo ji neznate takle se chova v serialu ale nazivo je uplne jina (violetta *14* )
  • Vis co neverte jsou to moje sestry i bratru
    • tak mě řekni jaký pokoj má jorge,tiny,naty
  • Hi here your fan i love you ferribly

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit