-
WTF? vzdyt si zahrala jenom v jednom filmu, nechapu jak muze byt modelka kdyz ma usmev jak kdyby se poblinkal pes, vim nebudu nic rikat protoze kdybych dokazala to co ona tak jsem slavna ale,,,,, nehapu jak takovej clovek muze bejt slavnej!!!!!je proste oskliva,nema talent ve zpevu,neumi tancit jedini co dela je ze hejbe rukama nebo ma roztahli nohy jak kdyby ji nekdo jebal!!!!,....... Muj nazor!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *12* *11*
-
violleto jsi moje velka faninka prosim odepiš mi *1* *14*
-
Je vám doufám jasný? že spolu nikdy doopravdy chodit nebudou? Jenom, protože spolu chodí v serialu, neznamená, že spolu budou chodit i v reálném životě! Od toho to jsou herci!
-
pane bože nehadejte se vím že do toho nemám co mluvit ale každý má svůj názor pak se dozvíme pravdu
-
-
Tak promiň, ale já je slušně požádám, ať si tady nedopisujou (a někdy se i hádaj) a ony na mě hned vyjedou!?!?!
-
-
Chodí teda ve skutečnosti s Jorge Blanco nebo ne? Někdo tady píše že jo a někdo že ne tak já nevím :/
-
A chcem ešte povedať Natty choď na veľmi velký kopec a sprav tam boom!!!!
-
z hlapcov je najkrajsi maxi *14* *14* *14*
-
Tini je krásná a ma krásné vlasy prostě všechno
-
hej co si rekla a bi sem ti ne namlatila nej a nej lepsije tini a ze se rialu violetta tk nak nastejno a dost a zadny keci jo tini je nej hesci spjevacka a hitra a jak rika spev je jeji zivot mam te rada tini
-
Taky se nechci chlubit ale taky umím všechny písničky od Violetty,je super je zpívat. *2*